Дива Трубіна: Шахтар знову не програє Інтеру, і йде у Лігу Європи

У 6-му турі Ліги чемпіонів у групі В зустрічалися Інтер та Шахтар. Двобій, від якого залежала доля обох клубів у Лізі чемпіонів, пройшов у Мілані, на стадіоні Джезеппе Меацца. Й завершився нульово нічиєю

Антоніо Конте довірив місце у старті Інтера: 22-річному захиснику Ашрафу Хакімі та 21-річному захиснику Алессандро Бастоні. У запасі залишався 18-річний воротар Філіп Станковіч.

Луїш Каштру з перших хвилин випустив: 19-річного голкіпера Анатолія Трубіна, 22-річного захисника Додо, 20-річного захисника Вітао, 21-річного захисника Валерія Бондаря, 20-річного півзахисника Тете.

Підсилити гру мали змогу: 20-річний півзахисник Маркос Антоніо, 21-річний півзахисник Сіпріано, 21-річний півзахисник Манор Соломон, 18-річний півзахисник Георгій Судаков, 18-річний нападник Богдан В’юнник.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Важко й нервово розпочала гру українська команда, й на 7-й хвилині після удару Мартінеса врятувала тільки поперечка воріт. Надалі гірники вирівняли ситуацію, та на 35-й хвилині втратили центрбека, який щойно став гравцем основного складу в Лізі чемпіонів: Вітао сам попрохав про заміну, вийшов Хочолава, котрий тільки-но відновився після від свого пошкодження й почав займатися у загальній групі.

Наприкінці тайму обом воротарям довелося виявляти майстерність, обидва впоралися, й на перерву команди пішли без голів.

Перемагати ж треба було: у паралельному матчі Реал ще до перерви озвучив перевагу над Боруссією, у разі своєї перемоги разом із німцями виходив би до наступного раунду ЛЧ.

Початоку другого тайму підтвердив, що на зміну Пятову прийде холоднокровний і майстерний кіпер, котрий безжально і без усіляких сумнівів ліквідував удар Лукаку й навіс Бастоні. Надалі юний кіпер Шахтаря ще не раз і сам виручав свою команду, а в деяких моментах, м’яч летів повз ворота, ніби він і справді зачаклував сітку.

Перспективній контратаці гірників на 64-й не вистачило зухвалості й точності: удар Тете відбив Ханданович, Додо зацідив вище воріт! Фінальний штурм італійців, на який прибігав і Ханданович, гірники витримали, й тепер підуть у Лігу Європи. Лукаку із партнерами з єврокубків вибув…

Інтер — Шахтар — 0:0

Інтер: Хандановіч — Хакімі (Дарміан, 85), Бастоні (Д’Амброзіо, 85), Гальярдіні (Алексіс Санчес, 75), де Врей, Барелла, Шкриняр, Брозовіч, Янг (Перішіч, 68), Лукаку, Мартінес (Еріксен, 85).

Шахтар: Трубін — Матвієнко, Вітао (Хочолава, 35), Бондар, Матвієнко, Степаненко, Тайсон (Дентіньо, 86), Марлос (Алан Патрік, 64), Тете (Манор Соломон, 65), Майкон, Коваленко.

Герой Молодий захисник Динамо — гравець матчу з Ференцварошем

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков ноября в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (27%, 92 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (25%, 83 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (16%, 52 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (11%, 38 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (8%, 26 голосов)
  • Кирилл Меличенко (Минай) (4%, 15 голосов)
  • Орест Костык (Львов) (3%, 9 голосов)
  • Максим Таловеров (Динамо ЧБ, Чехия) (2%, 6 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (1%, 5 голосов)
  • Ярослав Мейхер (Логроньес, Испания, D2) (1%, 5 голосов)
  • Иван Будняк (ВПК-Агро, D2) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 160

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.