Гол 20-річного Назаренка не врятував Дніпро-1 від поразки у Запоріжжі

У матчі 12-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Зоря та Дніпро-1. Гра проходила у Запоріжжі, на стадіоні Славутич-Арена. Відзначаємо появу у складах команд трьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився перемогою Зорі — 3:1. Звертаємо увагу на забитий м’яч 20-річного півзахисника Дніпра-1 Олександра Назаренка

 Віктор Скрипник довірив місце у старті 19-річному нападнику Аллахяру Сіядманешу. Для іранського форварда це дебют у стартовому складі Зорі.

У запасі залишилися: 20-річний півзахисник Дмитро Піддубний, 20-річний захисник Максим Агапов та 22-річний нападник Максим Луньов.

Ігор Йовічевіч з перших хвилин випустив: 16-річного півзахисника Єгора Ярмолюка та 20-річного півзахисника Олександра Назаренка.

У запасі залишилися: 18-річний воротар Мирослав Зновенко, 19-річний захисник Богдан Жінчин, 18-річний півзахисник Арсеній Батагов, 19-річний захисник Сергій Заєць, 18-річний півзахисник Максим Соловйов, 20-річний півзахисник Костянтин Домарацький, 19-річний півзахисник Кирило Ховайко, 19-річний півзахисник Владислав Шинкаренко, 19-річний півзахисник Данило Полонський.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Зоря з початком матчу взяла м’яча під власний контроль.  Проте, перший момент у матчі створили саме гості. На 16-й хвилині небезпечно пробивав Назаренко, але його удар парирував Васіль. Найбільш реальну нагоду відзначитися мав Аллахяр, але м’яч після удару іранця влучив у стійку. Перший тайм завершився нульовою нічиєю. У команд відчутні проблеми з конструктивом.

На початку другого тайму Зоря відкрила рахунок у матчі. Юрченко навісив, Іванісеня скинув, а Громов відправив м’яча у сітку — 1:0. У другому таймі команди стали грати на більш високих швидкостях, проте до ударів справа доходить нечасто.

На 60-й хвилині у гру увійшов Луньов. На 70-й хвилині Максим відправив м’яча у сітку, проте арбітр зафіксував у молодого нападника положення поза грою. На 71-й хвилині у гру увійшов Батагов.  На 75-й хвилині Громов забив другий м’яч у матчі. Артем прицільно пробив у дальній кут — 2:0.  На 85-й хвилині рахунок став розгромним. Іванісеня пробив головою, м’яч з рикошетом від Сватка залетів у ворота — 3:0.

Наприкінці зустрічі Назаренко забив м’яч престижу у складі Дніпра-1. Молодий півзахисник реалізував вихід один на один. У компенсований час у гру уійшли Заєць та Ховайко. Для молодих хлопців це дебют в УПЛ.

У підсумку, Зоря набирає 17 очок, у Дніпра-1 — вісім.

Зоря — Дніпро-1 — 3:1

Голи: Громов (52, 75), Іванісеня (88) — Назаренко (90).

Зоря: Васіль — Циганікс, Абу Ханна (Жуніор Рейс, 88), Вернидуб, Фаворов, Іванісеня, Юрченко, Назарина, Кабаєв, Громов, Аллахяр (Луньов, 60).

Дніпро-1: Сарнавський — Сваток, Адамюк, Логінов, Ігнатенко, Ді Франко (Заєць, 90+2), Кравченко (Батагов, 71), Назаренко (Ховайко, 90+2), Коркішко, Ярмолюк, Хобленко.

Чемпіонат U-21 Коли на заваді Гора: юний форвард видав дубль і залишив Зорю без очок (відео)

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.