Лебеденко із Беніто посприяли перемозі Олімпіка над Рухом

У стартовому матчі неділі 12-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Олімпік та Рух. Гра проходила у Києві, на стадіоні Динамо ім. Лобановського і завершилася перемогою Олімпіка — 3:1. Відзначаємо забитий м’яч 22-річного півзахисника Беніто та результативну передачу 22-річного захисника Ореста Лебеденка

Ігор Климовський довірив місце у старті Олімпіка: 21-річному захиснику Ісс’яру Драме, 20-річному захиснику Ігорю Снурніцину, 22-річному захиснику Оресту Лебеденку та 22-річному півзахиснику Беніто. У запасі залишилися: 18-річний воротар Андрій Чекотун, 21-річний півзахисник Кравчук Андрій, 20-річний нападник Абрагім Каргбо та 20-річний півзахисник Кірил Кіриленка.

Іван Федик з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 20-річний півзахисник Остап Притула, 20-річний півзахисник Руніч Василь.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Господарі активно розпочали гру і на 9-й хвилині відкрили рахунок у матчі. Після прострілу Лебеденка відзначився Шахаб — 1:0. На 25-й хвилині гравці Олімпіка подвоїли свою перевагу. Беніто вдався потужний удар з-за меж штрафної — 2:0. Третій забитий м’яч для Беніто у сезоні. Гості свою єдину гольову нагоду у таймі створили на останній хвилині першої половини зустрічі. М’яч після удару Федорчука зі штрафного влучив у стійку. Перший тайм завершується за комфортної переваги Олімпіка.

На початку другого тайму характер гри не змінився. Попри перевагу у рахунку Олімпік продовжував атакувати. На 63-й хвилині рахунок став розгромним. Удар Політило Бандура відбив у поперечину, а першим на добиванні опинився Шахаб — 3:0. На 66-й хвилині попередження отрима Беніто.

На 68-й хвилині гості змогли забити свій м’яч престижу. Відзначився Кондраков — 3:1. На 70-й у гру увійшов Каргбо.

В Олімпіка відтепер 16 очок і 5-те місце, у Руха — 6 очок. Львівська команда залишається останньою.

Олімпік — Рух — 3:1

Голи: Шахаб (9, 63), Беніто (25) — Кондраков (68).

Олімпік: Бетім — Ксьондз (Пасіч, 64), Драме, Лебеденко, Снурніцин, Цимбалюк, Політило, Бабенко (Романовський, 84), Альваренга (Тейшейра, 71), Беніто, Шахаб (Каргбо, 70).

Рух: Бандура — Гагун, Мисик, Білий, Парамонов, Копина (Кухарчук, 87), Русин (Брікнер, 72), Федорчук, Бойчук, Кондраков (Ґліга, 71), Климчук (Козловський, 85).

Чемпіонат U-21 Кухаревич двома голами зламав опір Олімпіка



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.