У кіперів вихідний: Олександрія та Рух не організували жодного гола, Кухаревич заробив гірчичник

У стартовому матчі суботи 11-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Олександрія та Рух. Гра проходила в Олександрії, на стадіоні Ніка. Відзначаємо появу у стартовому складі господарів двох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився нульовою нічиєю

Володимир Шаран з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Владислава Бабогло та 22-річного захисника Романа Вантуха. У запасі залишилися: 22-річний захисник Олег Білик та 21-річний нападник Денис Устименко.

Іван Федик не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишися: 21-річний захисник Веремієнко Олег, 20-річний півзахисник Руніч Василь, 20-річний півзахисник Остап Притула, 19-річний нападник Микола Кухаревич.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший тайм зустрічі пройшов у повільному темпі та без моментів. Гравці Олександрії контролювали м’яч, але у команди Шарана відчувалися проблеми в завершальній стадії атаки. У підсумку, перша половина зустрічі завершилася без голів.

Після перерви у гру увійшов Микола Кухаревич. На 59-й хвилині Олександрія залишилася у меншості. Валерій Бондаренко за хвилину отримав дві жовті картки. Попри чисельну меншість господарі продовжували атакувати. Команди продовжують грати без воріт, голкіпери відпочивають. На 75-й хвилині за порушення у центрі поля попередження отримав Кухаревич.

Олександрія — Рух — 0:0

Вилучення: Бондаренко (59).

Олександрія: Паньків — Бабогло, Ковалець, Лучкевич (Шастал, 90), Вантух, Гречишкін, Банада, Бондаренко, Третьяков (Задерака, 67), Безбородько (Сітало, 56), Пашаєв.

Рух: Бандура — Гагун, Білий, Парамонов, Мисик, Мартинюк (Копина, 78), Федорчук, Русин, Климчук, Бойчук, Кондраков (Кухаревич, 46).

В Олександрії відтепер 15 очок, у Руха — шість.

Чемпіонат U-21 Рух у меншості не дав себе обіграти третій команді чемпіонату



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.