Два асисти Назара Волошина і дебютний гол Царенка помогли Динамо U-19 подужати Ворсклу (відео)

У матчі 11-го туру юнацького чемпіонату України зустрічалися Динамо та Ворскла. Гра проходила на НТБ Конча-Заспа й завершилася перемогою Динамо — 2:0. Звертаємо увагу на дебютний забитий м’яч 16-річного півзахисника Антона Царенка (на фото)

З початку зустрічі кияни на правах фаворита протистояння володіли ініціативою. Проте, відзначитися підопічні Костюка змогли лише наприкінці першого тайму. На 37-й хвилині після асисту Назара Волошина забив Антон Царенко — 1:0. Для 16-річного півзахисника це дебютний м’яч за Динамо U-19.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Подвоїли перевагу кияни на початку другого тайму. Волошин прострілив, а Попов забив у порожні ворота — 2:0. Другий асист у матчі для 17-річного півзахисника. Після забитого м’яча динамівці спокійно контролювали м’яч і довели гру до логічного завершення.

На 90-й хвилині другу жовту отримав Андрій Ямполь, який вийшов на заміну. Останні три хвилини полтавчани догравали у меншості.

Динамо U-19 — Ворскла U-19 — 2:0

Голи: Антон Царенко (37), Кіріл Попов (49).

Вилучення: Ямполь (90).

Динамо U-19: Ігнатенко — Малиш, Опанасенко, Кузик, Яцик, Царенко, Скрипник (Бенедюк, 71), Царенко, Н. Волошин (Мащенко, 82), Блізніченко (Горбач, 75), Попов (Михайлів, 75).

Тренер: Ігор Костюк.

Ворскла U-19: Фесюк — Павлюк, Хрипчук, Пось, Левченко, Пелипенко (Ямполь, 46), Кулаковський, Костенко (Громенко, 59), Книш, Уманець (Гладковський, 77), Бугаєнко (Мороховець, 88).

Тренер: Олександр Омельчук.

У киян 28 очок після 12-ти матчів, а у Ворскли 15 після десяти зустрічей.

Чемпіонат U-19: андердог з Дніпра проти Шахтаря — чия візьме?



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.