20-річний форвард забив дебютний гол за Металіст 1925 й відразу переможний (відео)

У матчі 15-го туру Першої ліги зустрічалися ВПК-Агро та Металіст 1925. Матч завершився мінімальною перемогою Металіста 1925. Єдиний м’яч у зустрічі забив 20-річний нападник Владислав Дмитренко. Для молодого футболіста цей гол став дебютним за харківську команду

Тренерський штаб ВПК-Агро з перших хвилин випустив 21-річного півзахисника Івана Будняка.

У складі Металіста 1925 на полі з’явилися: 21-річний захисник Максим Цвіренко, 19-річний захисник Аніх Чідера, 20-річні нападники Холод Артем та Владислав Дмитренко та 20-річний півзахисник Криськів Дмитро.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Матч через незрозумілі причини почався з 10-хвилинною затримкою, а перший удар по воротам відбувся лише на 25 хвилині, коли Ляшенко скористався помилкою захисту харків’ян, увірвався в штрафну і пробив поруч з ближнім кутом. Що стосується амбітних гостей, то особливих моментів у першому таймі вони не створили.

У другому таймі мало що змінилося. У обох команд був відсутній конструктив.  І все таки заміни від Кривенцова зіграли свою роль. Після виходу на поле Савіна і Савицького гості зуміли перевести м’яча на половину поля суперника і вичавити з цього максимум. Саме Савін на 84-й хвилині зробив навіс в штрафну, і Дмитренко на п’ятачку з розвороту завдав чи не першого акцентованого удару в площину воріт. Бубенцову залишилося лише виймати м’яча з сітки.

Той самий дебютний удар Дмитренка. Фото metalist1925.com.

ВПК-Агро — Металіст 1925 — 0:1

Гол: Дмитренко (84).

ВПК-Агро: Бубенцов — Логінов (Шарко, 87), Красов, Смірнов (Мілєсін, 81), Сидоренко, Яременко, Ляшенко (Донгаузер, 83), Шаповалов (Терехов, 75), Будняк, Кіча (Шмигельський, 73), Удод.

Металіст 1925: Дьяков — Шершень, Цвіренко, Братков (Пець, 90+3), Аніх Чідера, Кольцов, Холод (Савін, 65), Криськів, Коробка (Савіцький, 77), Дмитренко, Дерек.

Майстер-клас Цитаішвілі зробив гру: молодіжка Динамо у шаленому матчі подужала Ворсклу (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.