Голанд продовжує феєрити: дубль Куньї не врятував Герту від розгромної поразки

У матчі 8-го туру Бундесліги зустрічалися дортмундська Боруссія та Герта. Матч завершився розгромною перемогою Боруссії — 5:2. Чотири м’ячі у свій актив записав 20-річний нападник Ерлінг Голанд. Звертаємо увагу на дубль 21-річного нападника Герти Матеуса Куньї. Відзначаємо також появу на полі наймолодшого дебютанта в історії Бундесліги — 16-річного Юссуфа Мукоко


У складі Герти з перших хвилин з’явився 21-річний нападник Матеус Кунья. У другому таймі на поле вийшов 20-річний нападник Джессік Нганкам.

У складі Боруссії з перших хвилин вийшов 20-річний нападник Ерлінг Голанд. У другому таймі у гру увійшли: 17-річний півзахисник Джуд Беллінгхем, 18-річний нападник Джованні Рейна та 16-річний нападник Юссуфа Мукоко. Мукоко став наймолодшим дебютантом у Бундеслізі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Господарі поля вийшли вперед на 33-й хвилині зустрічі. Результативний удар на рахунку Матеуса Куньі. Утримати переможний рахунок Герті не вдалося.

Після перерви Боруссія не залишила Герті шансів: 20-річний Голанд, що став володарем нагороди Golden Boy 2020 року, відзначився чотири рази. Ще один м’яч на рахунку Рафаела Геррейро. Герта відповіла голом з пенальті Куньі.

Боруссія піднялася на друге місце у Бундеслізі, поступаючись Баварії одним очком. Мюнхенці зіграли внічию з Вердером (1:1).

Герта — Боруссія Д — 2:5

Голи: Кунья (33, 79) — Голанд (47, 49, 62, 79), Геррейру (70).

Герта: Шволов — Пекарик (Міттельштедт, 85), Боята, Альдерете, Платтенхардт (Зефейк, 85) — Даріда (Левен, 76), Штарк, Гендузі, Кунья — Лукебакіо (Леккі, 75), Пентек (Нганкам, 76).

Боруссія Д: Бюркі — Аканджі, Хуммельс, Джан (Піщек, 76) — Геррейро (Шульц, 85), Дауд (Беллінгем, 62), Вітцель, Меньє — Брандт, Голанд (Мукоко, 85), Ройс (Рейна, 77).

Електронік Молодий нападник Штутгарта обігнав гравця збірної Франції і став найшвидшим у Бундеслізі

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.