Соломон: з Олександрією втратили два очка, а Боруссію маємо перемагати (відео)

Півзахисник Шахтаря Манор Соломон поділився враженнями від нічиєї проти Олександрії (1:1) у матчі 10-го туру чемпіонату УПЛ. За словами молодого футболіста, вилучення Мораеса не може служити виправданням такому результату

21-річний вінгер донецького Шахтаря Манор Соломон прокоментував нічию з Олександрією та поділився думками напередодні майбутнього поєдинку проти Боруссії в рамках Ліги чемпіонів.

— Ми хочемо тільки перемагати. Я забив у матчі збірної, щасливий представляти свою країну, допомагати команді і повернувся в Шахтар з таким же бажанням, однак, на жаль, ми не досягли успіху. В цілому вийшов дуже складний матч, в тому числі тому що ми, по суті, на початку втратили Мораеса. Це зробило гру ще складнішою. Втратили два очка, але продовжимо йти вперед.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Ти грав і зліва, і справа. На якій позиції відчуваєш себе краще?

— Можу діяти на обох флангах — і зліва, і справа, а в національній збірній грав на позиції десятки. Якщо потрібно вибирати щось одне, то бажана позиція — лівий вінгер.

— Момент з вилученням став ключовим в матчі?

— Може бути, але в будь-якому випадку навіть після вилучення ми змогли забити. Вели 1:0 і повинні були вигравати. Однак пропустили, і в цьому повинні звинувачувати самих себе. Нам потрібна була перемога, але ми не змогли її досягти. І вилучення Мораеса не може бути виправданням. Повинні виправити це в наступних матчах.

— У середу Шахтар зустрінеться з менхенгладбахської Боруссією в Німеччині. Що найважливіше: концентрація, аналіз помилок, щось іще? Що Шахтарю потрібно зробити, щоб домогтися результату?

— Ми повинні зіграти трохи інакше. У Києві зіграли погано. Важливо виправити помилки, яких ми тоді припустилися. Полетимо до Німеччини з однією метою — перемогти. Так, буде нелегко, Менхенгладбах показав, що є дуже хорошою командою, але і ми зробимо все, щоб забрати важливі для нас три очки, — цитує слова Соломона сайт донецького клубу.

На замку Костик знову сухий: Десна сенсаційно пролітає на стадіоні Гагаріна

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.