Герой молодіжної збірної не забив і Рух залишився без голів

У дебютному матчі 10-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися  Рух та Маріуполь. Гра проходила у Львові, на Арені Львів. Відзначаємо появу у складі Маріуполя п’ятьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився нульовою нічією

Іван Федик не випустив жодного футболіста з реєстру Золотого Таланту.

У запасі залишилися: 20-річний захисник Харжевський Петро, 19-річний півзахисник Іван Литвиненко, 19-річний нападник Микола Кухаревич та 20-річний півзахисник Остап Притула.

Звертаємо увагу, що на тренерській лаві Маріуполя сьогодні був відсутній Остап Маркевич. Керував діями команди Олександр Іванов. Тренерський штаб Маріуполя довірив місце у складі: 20-річному захиснику Назарію Муравському, 20-річному захиснику Велєву Вячеславу, 18-річному півзахиснику Кулієву Ельдару, 17-річному півзахиснику Олегу Очеретьку, 21-річному півзахиснику Артему Бондаренку, який подужав коронавірусну інфекцію.

У запасі залишилися: 20-річний воротар Павло Кравцов, 20-річний півзахисник Шушко Павло, 21-річний пізахисник Петерман Микита, 20-річний півзахисник Доброхотов Ярослав, 20-річний півзахисник Антон Байдал, 18-річний півзахисник Родіон Плакса, 20-річний півзахисник Кожевніков Олександр та 22-річний півзахисник Дмитро Топалов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший небезпечний момент у матчі було створено на 12-й хвилині. З ударом Кондракова впорався Кудрик. На 26-й хвилині небезпечно пробивав Мартинюк, але м’яч пролетів повз ворота. Єдиний момент у гостей був на 39-й хвилині, але удару Горбунова зі штрафного не вистачило точності. Перший тайм завершився без голів.

Після перери у гру увійшов Микита Петерман. На 50-й хвилині господарі могли відкривати рахунок. Після удару Русина м’яч з рикошетом летів за комірець Кудрику, але воротар Маріуполя зіграв блискуче. На 62-й хвилині потужно пробив Бондаренко, але Бандура парирував удар півзахисника молодіжної збірної. На 74-й хвилині замість травмованого Танковського у гру увійшов Доброхотов. На 87-й хвилині у гру увійшов герой молодіжної збірної України останіх матчів Кухаревич. На 88-й хвилині на полі з’явився Притула, а на 89-й — Байдал.

Команди так і не зуміли забити одна одній. Матч завершився нульовою нічиєю. У Маріуполя 13-ть очок після 10-ти турів, а в Руха — 5. Львівська команда поки що залишається передостаньою.

Рух — Маріуполь — 0:0

Рух: Бандура — Гагун, Білий, Парамонов, Мисик, Мартинюк, Федорчук, Русин, Климчук (Притула, 88), Бойчук, Кондраков (Кухаревич, 87).

Маріуполь: Кудрик — Стасюк, Чоботенко, Муравський, Велєв, Кулієв (Петерман, 46), Танковський (Доброхотов, 74), Мишньов, Очеретько, Бондаренко, Горбунов (Байдал, 89).

Поза грою Спалах коронавірусу: Олімпік не зіграє матч, бо не має воротарів, захворів і 18-річний Чекотун

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков октября в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (19%, 63 голосов)
  • Виктор Корниенко (Шахтер) (16%, 51 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (13%, 43 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (11%, 35 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (10%, 33 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (7%, 23 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (6%, 18 голосов)
  • Артем Бондаренко (Мариуполь) (6%, 18 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (5%, 16 голосов)
  • Роман Волохатый (Нива Тернополь D2) (2%, 8 голосов)
  • Денис Янаков (Ингулец) (2%, 6 голосов)
  • Юрий Козыренко (Горняк-Спорт D2) (2%, 5 голосов)
  • Кирилл Меличенко (Минай) (1%, 2 голосов)
  • Владислав Наумец (Яннина, Греция) (1%, 2 голосов)
  • Ярослав Мейхер (Логроньес, Испания D2) (1%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 143

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.