Жирна крапка від Костенка: Поділля нокаутує дебютанта ПФЛ (відео)

У матчі 10-го туру чемпіонату України серед команд Другої ліги (Група А) хмельницьке Поділля у гостях розгромило Чернігів — 3:0. Крапку у матчі поставив 21-річний півзахисник Кирило Костенко

У Чернігова з перших хвилин вийшли 21-річний захисник Андрій Лакеєнко і 19-річний півзахисник Анатолій Романченко. На заміни виходили 20-річний захисник Владислав Косов, півзахисники 18-річний Максим Сердюк, 19-річний Артур Бибік.

У Поділля гру розпочав 21-річний французький півзахисник Нгамба. На заміни виходили два півзахисники — 20-річний Роман Худік і 21-річний Кирило Костенко, а також 20-річний нападник Владислав Прильопа.

Минулий тур подоляни пропускали (через непарну кількість команд у групі А), та готувалися в домашніх умовах, проводячи тренування і двосторонку. Напередодні Чернігів включили в червону зону й команда змушена була шукати стадіон десь поблизу, щоб не переносити гру на невідомий період.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Тож зустріч відбулася у Києві, на стадіоні Лівий берег, пише fcpodillya.com.ua. Хмельничани їхали на поєдинок лише з однією метою — перемогти. Номінальні господарі теж, мабуть налаштовувались на хороший результат, але…

Старт видався доволі вдалим для гостей. Вже на 4-й хвилині матчу Фаді Салбак опинився там де й потрібно і з лінії воротарського майданчика відправив м’яча у ворота, залишивши голкіпера та захисника Чернігова в цьому моменті статистами.

А на 17-й хвилині Мчедлішвілі віддавав передачу назад на свого голкіпера, і як-то кажуть впіймав його на протиході… Тимофєєв лише спостерігав як м’яч від свого захисника влітає у ворота. 0:2 — хороша заявка на перемогу. Гості й надалі були гострішими в атаці та до завершення не доходило. Так і добіг кінця перший тайм.

Після перерви Поділля продовжувало домінувати. Не використали свої моменти Фаді Салбак, Панасенков, Пріхна… В одній з атак після пострілу Фаді чернігівців врятувала лише стійка воріт.

Коли до фінального свистка залишалась якась доля компенсованої хвилини хмельничани втекли в контратаку. Нгамба віддав чудовий пас на хід Костенку, голкіпер Чернігова вже був відіграний і Кирило відправив м’яча у порожні ворота, встановивши підсумок гри — 0:3. Це був другий його гол у нинішньому чемпіонаті.

— Хлопці молодці, забили швидкий гол та контролювали гру, — сказав після матчу головний тренер Поділля Віталій Костишин. — Ми їхали за перемогою і здобули її. Опісля я подякував гравцям за хорошу роботу. Тепер повертаємося додому і готуємося до наступних поєдинків.

Чернігів — Поділля — 0:3

Голи: Салбак (2), Мчедлішвілі (17, у свої ворота), Костенко (90+4).

Чернігів: Тимофєєв — Борщ, Мчедлішвілі, Лакаєнко, Чаус (Науменко, 84), Ромащенко, Кривобороденко, Мироненко (Бибік, 45), Лазаренко (Сердюк, 46), Дедух (Косов, 74), Кохановский.

Поділля: Чуваєв — Воловик, Морговський, Шпікула, Корохов, Нгамба, Пріхна (Худік, 90), Каверін (Прильопа, 66), Задерецький, Панасенков (Сич, 88), Салбак (Костенко, 78).

Даешь молодежь! Лучшие молодые бомбардиры Первой лиги играют за кременчугский Кремень и тернопольскую Ниву

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков октября в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (19%, 63 голосов)
  • Виктор Корниенко (Шахтер) (16%, 51 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (13%, 43 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (11%, 35 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (10%, 33 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (7%, 23 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (6%, 18 голосов)
  • Артем Бондаренко (Мариуполь) (6%, 18 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (5%, 16 голосов)
  • Роман Волохатый (Нива Тернополь D2) (2%, 8 голосов)
  • Денис Янаков (Ингулец) (2%, 6 голосов)
  • Юрий Козыренко (Горняк-Спорт D2) (2%, 5 голосов)
  • Кирилл Меличенко (Минай) (1%, 2 голосов)
  • Владислав Наумец (Яннина, Греция) (1%, 2 голосов)
  • Ярослав Мейхер (Логроньес, Испания D2) (1%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 143

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.