Богомаз приніс Волині-2 першу нічию у сезоні в матчі проти Оболоні-2, за яку забив Сичевський

У матчі 10-го туру Другої ліги Група А дублери Волині та Оболоні розійшлися миром — 1:1. У лучан гол на рахунку 20-річного нападника Назарія Богомаза, а у киян відзначився 19-річний хавбек Дмитро Сичевський

Матч команд з нижньої частини турнірної таблиці завершився миром — 1:1.

У Волині-2 гру розпочали 18-річний воротар Арсеній Коркодим, два 19-річні захисники Дмитро Максимчук, Владислав Мороз, п’ять півзахисників — 18-річні Олександр Мартинюк, Владислав Кузнєчіков, Дмитро Янчук та 19-річні Максим Сасовський, Станіслав Кристін, а також три нападники — 18-річні Олександр Чернов, Богдан Кобзар та 20-річний Назарій Богомаз. На заміни виходили 18-річний захисник Ігор Грицюк та 17-річний нападник Денис Теслюк.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У Оболоні-2 з перших хвилин вийшли три захисники — 20-річні Нікіта Глошардін, Максим Потопальський і 21-річний Ярослав Дишкант, два півзахисники — 19-річний Дмитро Сичевський і 21-річний Дмитро Касімов, а також три нападники — 18-річний Алекс Чідомере, 19-річний Станіслав Василенко та 20-річний Антон Рафальський. На заміни виходили два півзахисники — 18-річний Сімон Галоян та 20-річний півзахисник Артур Аракелян.

З перших хвилин обидві команди мали рівні шанси на перше взяття воріт, пише fcvolyn.net. На початку першого тайму і Арсеній Коркодим, і Дмитро Фастов почергово вступали в гру, відводячи загрозу від власних рамок. А на 22-й хвилині гри вибухнули столичні гості: Дмитро Сичевський з дальньої дистанції завдав невідпорного удару в дев’ятку воріт Волині-2 — 0:1.

За декілька хвилин міг зрівняти рахунок Дмитро Янчук, однак його удар з меж карної зони потягнув голкіпер гостей. До завершення тайму продовжувалася рівна боротьба, однак і у ній двічі загрожував воротам Хрестоносців Дмитро Касімов — утім, на перерву гості пішли за мінімальної переваги в рахунку.

На другий тайм волиняни вийшли повні рішучості і уже на першій хвилині після відновлення гри застали гостей зненацька — Фастов не зумів зафіксувати удар Назарія Богомаза і пустив його у свою рамку — 1:1.

Одразу ж після цього Хрестоносці могли виходити уперед, однак ані Янчук, ані Богдан Кобзар почергово не пробили голкіпера Оболоні-2. Волиняни перехопили ініціативу в матчі, і раз за разом проводили небезпечні атаки на ворота гостей. У середині тайму ударом через себе Максим Сасовський влучив у бокову стійку воріт пивоварів!

Утім, свій шанс вирвати перемогу мали й гості, зокрема, у поперечину воріт головою після кутового пробив Антон Рафальський. Хрестоносці продовжували тиснути, а ще один хороший момент для голу мав Сасовський, однак фінальний свисток арбітра матчу таки зафіксував для Волині-2 першу нічию в нинішньому сезоні.

Волинь-2 — Оболонь-2 — 1:1

Голи: Богомаз (46) — Сичевський (21).

Волинь-2: Коркодим — Сасовський, Максимчук, Мороз, Мартинюк (Грицюк, 90+1), Чернов, Янчук, Богомаз, Кобзар (Теслюк, 69), С. Кристін, Кузнєчіков.

Оболонь-2: Фастов — Глошардін (Аракелян, 80), Коваленко, Дишкант, Потопальський, Улянченко, Касімов (Галоян, 88), Василенко, Сичевський, Чідомере (Корнєв, 75), Рафальський.

Даешь молодежь! Лучшие молодые бомбардиры Первой лиги играют за кременчугский Кремень и тернопольскую Ниву

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков октября в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (19%, 63 голосов)
  • Виктор Корниенко (Шахтер) (16%, 51 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (13%, 43 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (11%, 35 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (10%, 33 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (7%, 23 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (6%, 18 голосов)
  • Артем Бондаренко (Мариуполь) (6%, 18 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (5%, 16 голосов)
  • Роман Волохатый (Нива Тернополь D2) (2%, 8 голосов)
  • Денис Янаков (Ингулец) (2%, 6 голосов)
  • Юрий Козыренко (Горняк-Спорт D2) (2%, 5 голосов)
  • Кирилл Меличенко (Минай) (1%, 2 голосов)
  • Владислав Наумец (Яннина, Греция) (1%, 2 голосов)
  • Ярослав Мейхер (Логроньес, Испания D2) (1%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 143

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.