20-річний хавбек Руха Руніч: після дебюту в УПЛ Федорчук із Бандурою вказали на помилки

Півзахисник Руха Василь Руніч поділився своїми враженнями від дебюту в стартовому складі львівської команди у матчі Прем’єр-ліги. Нагадаєм, що молодий футболіст вийшов з перших хвилин на матч 8-го туру проти Минаю (0:0)

20-річний півзахисник Руха Василь Руніч, який вперше вийшов у стартовому складі жовто-чорних у матчі УПЛ, поділився своїми враженнями після нічийного двобою з Минаєм (0:0).

— Надзвичайно приємно грати за основну команду, адже я лише нещодавно перейшов у Рух. Виходити на поле у найвищому футбольному дивізіоні України — це завжди особливі емоції. Дуже дякую за довіру тренерському штабу. Я отримав шанс проявити себе з перших хвилин. Також дякую досвідченим партнерам по команді, адже весь матч вони мені підказували на полі та допомагали.

Після поєдинку я багато спілкувався з Валерієм Федорчуком та Олександром Бандурою. Вони вказали мені на помилки. Переглянув матч у запису, проаналізував свою роботу та робитиму відповідні висновки. Мені ще є над чим працювати.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

В команді багато хлопців пропускали матч із Минаєм. Так склалося, що на моїй позиції залишився лише я. Тренер заздалегідь сказав, що розраховує на мене. Попросив, щоб я відповідально підійшов до гри. Перед поєдинком ми багато уваги приділили тактичним напрацюванням, переглянули чимало матчів Миная.

Руніч у дебютному матчі. Фото fcrukh.com.

За півтори години до гри я дізнався, що вийду на поле в основному складі. Якщо бути відвертим, то у мене було певне хвилювання. Втім, коли вийшов на поле, то заспокоївся й намагався проявити себе якнайкраще.

Вважаю, гра для нас складалася непогано. Ми створили кілька хороших нагод, аби забити. Їхали в Ужгород лише за перемогою. Нам не вистачило реалізації та холоднокровності у деяких епізодах. Разом із тренерським штабом проаналізували матч та працватимемо ще більше, аби здобути першу перемогу в УПЛ, — відзначив Руніч в інтерв’ю офіційному сайту клуба.

Растут! Как грибы после дождя: в октябре в клубах УПЛ сыграли семеро молодых украинских вратарей



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.