Marca: Вільяреал поклав око на українського таланта

Алексей Гуцуляк ("Карпаты") забил второй гол в Премьер-лиге - "Говерле"

Чутки про переїзд на Піренеї ще одного вихованця Карпат — універсального форварда Олексія Гуцуляка, якому лише у грудні виповниться 19 років, підштовхнули головне спортивне видання Іспанії — газету Marca — до знайомства читачів з потенційним новачком Вільяреалу. Клубу, який за підсумками минулого чемпіонату Іспанії заробив право грати у кваліфікації Ліги чемпіонів. Отже, слово газетярам.

«Вільяреал працює в різних напрямах для комплектації складу на наступний сезон. Зокрема, і за кордоном, де не припиняє докладати зусилля в пошуку на міжнародному ринку нових перлин з прицілом на майбутнє. Останньою такою перлиною може стати юний українець Олексій Гуцуляк,  футболіст, який не зважаючи на свої лише 18 років, вже бореться за Карпати Львів у першому дивізіоні своєї країни, де він вважається одним з гравців з найбільшим потенціалом.

Гравець збірної віком до 19 років виступає в якості лівого вінгера з широкими можливостями. В цьому сезоні він покинув дочірню команду для того, щоб грати у першому дивізіоні і його прогрес не залишився непоміченим у стані жовтих. В цілому на його рахунку 22 гри в клубі, який декілька сезонів тому брав участь у єврокубках. В них Гуцуляк забив два гола, і ще три додав у відборі до Євро своєї вікової категорії. Футболіст грає у нападі своєї команди поруч з аргентинцем Густаво Бланко.

Як очікується, на початку наступного тижня агент гравця проведе зустріч з менеджерами його нинішнього клубу для проведення перемовин щодо можливого переходу. Таким чином, Олексій Гуцуляк стане першим українським футболістом в історії Вільяреалу».



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.