Гол 19-річного форварда врятував Металург від поразки у битві з дебютантом ПФЛ (відео)

У матчі 9-го тура Другої ліги (Група Б) Металург на своєму полі зіграв унічию з Кривбасом — 2:2. За господарів забив 19-річий нападник Олексій Сидоров

Результативний матч на Славутич-Арені сильнішого не виявив, команди поділили очки у принциповому протистоянні.

У складі Металурга матч розпочав 21-річний півзахисник Євген Підлепенець. На заміну виходили 21-річний хавбек Ігор Загоруйко та 19-річний нападник Олексій Сидоров.

У Кривбасу з перших хвилин вийшов 20-річний Гліб Попчук. На заміну вийшов 21-річний хавбек Андрій Ременюк.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Центральний матч туру, де зустрічалися дві команди, що набрали переможний хід у чемпіонаті, повністю виправдав очікування вболівальників. Металург і Кривбас провели результативний поєдинок з великою кількістю небезпечних моментів, пише прес-служба Металурга.

На 12-й хвилині Денис Бєлоусов серйозно загрожував зі стандарту — Роман Льопка здійснив яскравий сейв, діставщи м’яча з-під поперечини. Кривбас відповів на 23-й хвилині: Олександр Горват після розіграшу кутовгого стріляв під поперечину з гострого кута — м’яч просвистів вище. Після цього Металургу вдалося забити. Бєлоусов прекрасним обвідним ударом з-за меж штрафного відкрив рахунок — 1:0.

Проте гості швидко відігралися. На 31-й хвилині Олександр Горват наважився на постріл із середньої дистанції — рикошет від захисника, і м’яч влітає у ближній кут — 1:1.

До перерви Кривбас відзначився ще раз. Передача з лівого флангу знайшла у штрафному майданчику Костянтина Чернія, який скинув на Горвата. Олександр сильним ударом під поперечину оформив дубль.

Олексій Сидоров (№9) завдав нічийного удару й забив перший гол за дорослий Металург. Фото фейсбук Метуларга.

У другому таймі Металург повноправно володів перевагою, яку дуже довго не вдавалося втілити у забитий м’яч. Лише наприкінці поєдинку Олексій Сидоров, який вийшов на заміну, зумів провести свій дебютний гол за Металург. Велика заслуга у забитому м’ячі Євгена Підлепенця. Він віддав прекрасну передачу на нападника і Сидорову залишалося просто влучити у дальній кут, з чим молодий форвард впорався на відмінно — 2:2.

Чемпіонат України. Друга ліга. Група Б. 9-й тур

Металург — Кривбас — 2:2

Голи: Білоусов (26), Сидоров (88) — Горват (31, 43).

Металург: Котляров — Бобров, Остапенко, Бєлоусов, Воробєй, Шалфєєв, Польовий (Загоруйко, 89), Підлепенець, Крапивний, Олійник (Сидоров, 46), Коваленко.

Кривбас: Льопка — Маліновський (Сокол, 12), Заїменко, Попчук, Дедяєв, Рябов, П’ятов (Григорик, 65), Мішуренко, Черній (Берко, 86), Горват (Ременюк, 76), Гуськов (Бука, 68).

Возвращенец Харьковский Металл вернул в Украину 19-летнего защитника из российского Сочи

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.