Дубль Козака та гол Антошика призвели до розгрому Ужгорода та підняли Карпати на друге місце

В матчі 9-го туру чемпіонату України в Другій лізі (Група А), Карпати з Галича у гостях розгромили Ужгород — 3:0. Дубль на рахунку 19-річного Богдана Козака, ще один м’яч забив 21-річний Олег Антошик

Дебютант ПФЛ — Карпати Галич продовжує впевнено йти до мети — за підсумками сезону вийти до Першої ліги. На цьому шляху був розгромлений Ужгород — 3:0.

У складі Ужгорода з перших хвилин вийшли два представники реєстру Золотого Таланту: 20-річний воротар Михайло Готра та 21-річний захисник Володимир Дуран. На заміни виходили 17-річні — хавбек Мар’ян Січка та нападник Іван Повхан, а також 20-річний форвард Іван Капустей.

У галичан гру розпочали 19-річний захисник Олексій Сич, два хавбеки — 19-річний Вадим Мердєєв та 20-річний Ростислав Лях і два нападники — 19-річний Богдан Козак і 21-річний Ярослав Деда. На заміни виходили 21-річні півзахисники Олег Антошик, Артур Орнат та Олег Сєдов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Стартовий відрізок був за ужгородцями: вже на 3-й хвилині Денис Скотаренко розвернувся у штрафній і пробив з лівої: удар потягнув кіпер команди Остап Вульчин, пише fcuzhhorod.com. Карпати відповіли ударом з-за меж штрафного майданчика: на 13-й хвилині Богдан Козак спробував перевірити пильність воротаря, однак не влучив у рамку воріт.

На 35-й хвилині Ужгород мав супернагоду для відкриття рахунку: після навісу зі стандарту головою пробивав Владислав Шкіндер — поперечка. Дві спроби добивання від Дениса Скотаренка прийняли на себе кіпер та оборонець, які на лінії воріт врятували команду від неминучого голу.

Опісля цього вже галичани могли забивати. Після подачі з лівого краю з декількох метрів у ворота не влучив Ярослав Деда. А потім на доданих хвилинах першого тайму команда з Івано-Франківщини таки забила гол у роздягальню. Подачу зі стандарту головою замкнув Богдан Козак.

У другій половині зустрічі Ужгород побіг відіграватися. Зокрема, на 49-й хвилині після пасу Дениса Скотаренка відзначитися міг Сергій Машталір. Він пробивав з близької відстані у ближній кут, але кіпер врятував. Вже у наступній атаці удар з-за меж штрафної завдавав Павло Тищук, однак воротар зіграв знову надійно.

Тут же Карпати подвоїли перевагу. Удар з рикошетом з-за меж штрафної — Михайло Готра спочатку зловив м’яча, але відразу випустив його з рук. Цим скористалися гравці атакувальної ланки, які довели атаку до завершення ударом Богдана Козака низом у лівий від кіпера кут — 0:2.

Уже через чотири хвилини Олег Антошик потужно пробивав з-за меж штрафної — Михайло Готра врятував. Ще один сейв кіпер Ужгорода здійснив на 68-ій хвилині після удару футболіста Карпат з близької відстані.

Карпати Галич на 76-й хвилині зуміли оформити третій гол. З дальньої відстані ефектним ударом у дальній кут відзначився Олег Антошик — 0:3.

Ужгород на 90-й хвилині міг забити гол престижу: гостро пробивав Іван Повхан, однак Остап Вульчин здійснив сейв.

Чемпіонат України. Друга ліга. Група А. 9-й тур

Ужгород — Карпати Галич — 0:3

Голи: Козак (45), Козак (55), Антошик (76).

Ужгород:  Готра — Беца, Шкіндер, Минайленко (Січка, 85), Цень, Дуран (Федак, 84), Ряшко, Вагін, Тищук, Скотаренко (Повхан, 79), Машталір (Капустей, 70).

Карпати: Вульчин — Матушевський (Антошик, 32), Марушка, Сич, Лях, Вербний, Козак, Лебедь (Садоха, 89), Мердєєв (Орнат 90+1),  Деда, Поручинський (Сєдов, 81).

Карпати-Галич, набравши 17 балів, піднялися на другу сходинку у турнірній таблиці. Ужгород, не перемагаючи вже у третьому матчі поспіль, з 16 очками перебуває на 4 позиції.

Возвращенец Харьковский Металл вернул в Украину 19-летнего защитника из российского Сочи

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.