Судаков забиває перший гол в УПЛ, В’юнник віддає асист у дебютному матчі

У стартовому матчі 8-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Шахтар та Маріуполь. Гра пройшла у Києві, на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у складах команд 11-х гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився впевненою перемогою Шахтаря — 4:1. Свій дебютний гол за Шахтар в УПЛ забив 18-річний півзахисник Георгій Судаков, дебютний асист віддав 18-річний нападник Богдан В’юнник (на фото)

Луїш Каштру довірив місце у складі: 20-річному захиснику Вітао, 21-річному півзахиснику Сіпріано, 18-річному півзахиснику Георгію Судакову, 18-річному нападнику Богдану В’юннику та 21-річному нападнику Владиславу Вакулі. Для В’юнника це — дебют в УПЛ.

У запасі залишилися: 19-річний воротар Анатолій Трубін, 21-річні захисники Валерій Бондар та Додо, 20-річний півзахисник Маркос Антоніо, 20-річний півзахисник Тете, 21-річний півзахисник Манор Соломон.

Остап Маркевич з перших хвилин випустив: 18-річного захисника Дмитрієва Данила, 20-річного захисника Івана Мамросенка, 20-річного захисника Вячеслава Велєва, 18-річного півзахисника Кулієва Ельдара, 20-річного півзахисника Вискребенцева Андрія та 18-річного півзахисника Плаксу Родіона. За виключення Вискребенцева, всі інші дебютують у чемпіонаті УПЛ.

У запасі залишилися: 18-річний захисник Поталов Богдан та 18-річний захисник Фурсенко Микита.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Перший тайм пройшов за тотальної ігрової переваги гірників. Азовці повинні дякувати своєму воротареві Кудрику, завдяки якому рахунок не став розгромним ще у першому таймі. Відкрили рахунок у матчі гравці Шахтаря на 26-й хвилині, коли Тайсон реалізував пенальті — 1:0. На 44-й хвилині господарі подвоїли перевагу. В’юнник скинув на Судакова і Георгій завдав прицільного удару у кут воріт — 2:0. Дебютний м’яч для молодого півзахисника в УПЛ.

Судаков уміє влучно пробити. Фото shakhtar.com.

На 60-й хвилині у гру увійшов Тете. Бразильський півзахисник вже за чотири хвилини свого перебування на полі встиг заробити пенальті, яке без проблем реалізував Алан Патрік — 3:0. На 71-й хвилині після передачі Мишньова відзначився Горбунов — 3:1.На 73-й хвилині у гру увійшов Микита Фурсенко. Для Микити це дебют в УПЛ. На 75-й хвилині Тайсон забив свій другий у матчі м’яч — 4:1.

У Шахтаря після восьми матчів 16-ть залікових пунктів, а у Маріуполя — 11 очок.

Шахтар — Маріуполь — 4:1

Голи: Тайсон (26, пенальті, 75), Судаков (44), Патрік (65, пенальті) — Горбунов (71).

Шахтар: Пятов — Болбат, Матвієнко, Вітао, Сіпріано, Степаненко, Патрік, Судаков, Вакула (Мораес, 69), Тайсон, В’юнник (Тете, 60).

Маріуполь: Кудрик — Тищенко, Мамросенко, Чоботенко, Велєв, Кулієв, Мишньов, Вискребенцев, Дмитрієв, Горбунов, Плакса (Фурсенко, 73).

Чемпіонат U-21: коронавірус скасував центральний матч туру

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.