Конопля: в Олімпіку грають сильні легіонери, які можуть вирішити долю епізоду

Захисник Десни Юхим Конопля розповів про дебют в національній збірній, про поразку від Дніпра-1 та поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу з Олімпіком. Молодий оборонець відзначив, що для команди важлива кожна перемога

21-річний захисник Юхим Конопля став першим гравцем Десни, якого викликали до головної збірної країни. Про дебют в команді Андрія Шевченка, поразку від Дніпра-1 та очікування від матчу з Олімпіком захисник розповів в інтерв’ю клубній пресслужбі.

— Нещодавно ви вперше побували у збірній та зіграли у товариському матчі з Францією (1:7). Які враження від дебюту?

— Залишилися позитивні спогади. Багато приводів для роздумів. Це міжнародний досвід такого рівня… Думаю, він будь-якому футболісту покаже його сильні та слабкі якості і дасть привід для роздумів…

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Наскільки було складно фізично після збірної перемикатися на внутрішній чемпіонат? Та чи вистачило емоцій на гру з Дніпром-1?

— Фізично та морально перемикатися було не дуже складно. Емоції… Знову грали без уболівальників. Після кількох матчів з глядачами, знову змагатися перед порожніми трибунами… Причому, на такому гарному стадіоні… Було трохи не комфортно.

— Попереду гра з Олімпіком. Через червону зону карантину, в яку потрапив Чернігів, ця гра, яка мала бути домашньою для Десни, пройде у Києві, а господарем стане команда з Донецька. Наскільки важливим фактором стане те, що гра пройде не у Чернігові?

— Завжди приємніше грати вдома, з позиції сили. Рідний стадіон жене тебе уперед, хочеш ти цього, чи ні…

— Чи можете виділити когось зі стану суперника?

— Групу атаки — там грають сильні легіонери, які можуть вирішити долю епізоду.

Два чемпіони світу U-20: Юхим Конопля проти Ігора Снурніцина з Олімпіка.

— Наскільки важливо буде здобути перемогу та чи реально завоювати 3 очки?

— Звісно, буде реально перемогти. Це дуже важливо, адже важлива кожна перемога. Можна зіграти внічию чи виграти у Динамо, а потім програти Дніпру-1. Й це однакова втрата очок: що програш Шахтарю, що Дніпру-1, — цитує слова Коноплі сайт Десни.

Релакс Молодий лідер Динамо пропускав тренування перед матчем з Олександрією (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.