Кривбас у Новій Каховці вимкнув Енергію, за яку забивали молоді Нестерук та Студенко

У матчі 7-го туру Другої ліги Група Б Кривбас в гостях переміг Енергію — 4:2. У складі господарів по м’ячу забили 20-річний захисник Олександр Нестерук та 21-річний нападник В’ячеслав Студенко

Після вимушеної перерви криворізький Кривбас зіграв перший матч. У 7 турі чемпіонату Другої ліги криворіжці у Новій Каховці зустрічалися із Енергією. Ротація не оминула Кривбас, повідомляє прес-служба клубу. По зрозумілим причинам стартовий склад команди змінився наполовину. З перших хвилин почав гру новачок Мішуренко (екс-нападник Інгульця), якого тільки-но підписали.

В основному складі Енергії вийшли відразу семеро представників реєстру Золотого Таланту: 20-річні захисники Олександр Нестерук та Олексій Заїка, 17-річний Вадим Шовковий, 20-річні Андрій Гавриленко, Валерій Доля та Артем Данковський, який в день матчу відзначав свій ювілей, а також 21-річний нападник В’ячеслав Студенко.

У Кривбасу з перших хвилин вийшов 20-річний захисник Гліб Попчук.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Кривбасівці почали активно, постійно перебуваючи на чужій половині поля, проте Енергія грала доволі щільно, не дозволяючи створювати моменти. А перший удар у матчі відбувся на 13-ій хвилині, коли Павло Бесараб пробив здалеку повз ворота.

Через хвилину господарям вдалося відкрити рахунок з нічого. Дмитро Черниш довго вибивав м’яча із воротарського майданчика, та не помітив 21-річного В’ячеслава Студенка, який запресингував воротаря, та від ноги суперника сфера опинилася у воротах — 1:0. Криворіжці продовжили атакувати, та пропустили, всупереч логіці. Валерій Доля увірвався до штрафного, та натикнувся на Дмитра Черниша — пенальті.

Сам Доля і взявся виконувати 11-метровий удар, та Дмитро виправився, відбивши м’яча ногами! Цей момент завів футболістів, і вони вже через хвилину забили такий потрібний до перерви гол! Віктор Берко увірвався до штрафного справа та виконав подачу на дальню стійку, звідки намагався пробити Олександр Мішуренко. М’яч відскочив до Чернія, який не без труднощів з другого поверху таки доправив того у ворота — 1:1.

Другий тайм гості знову почали жваво, та на 63-й хвилині домоглися свого: Черній пробивав з меж карного майданчика, Дворник парирував постріл, але тут-як-тут був Мішуренко, який на добиванні не залишив шансів воротарю — 1:2!

Щоправда, вже через дві хвилини Кривбас пропустив після кутового. Не втримали 20-річного Олександра Нестерука, який влучно пробив головою — 2:2.

А на 77-ій хвилині Ігор Бука, який щойно вийшов на заміну, стріляв з-за меж штрафного, м’яч відскочив до Берка, який пробив сильно та влучно під голкіпером — 2:3!

Господарі кинулися в атаку, але оборона Кривбасу діяла надійно. А після контратаки Олександр П’ятов забив свій гол, точно пробивши низом у ближній кут метрів із 15-ти — 2:4.

У Кривбасу після 5 зіграних матчів стало 10 очок і він посідає 5-ту сходинку, а Енергія з 9-ма балами йде шостою.

Друга ліга. Група Б. 7-й тур

Енергія — Кривбас — 2:4

Голи: Студенко (24), Нестерук (65) — Черній (37), Мішуренко (63), Берко (77), П’ятов (87).

Енергія: Дворник — Бесараб, Заїка, Шевченко, Шовковий, Данковський, Гавриленко (Россохатий, 75), Богданов, Доля, Нестерук, Студенко.

Кривбас: Черниш — Маліновський (Процишин, 90), Заїменко, Попчук, Дедяєв (Сокол, 74), Шмат, Берко (П’ятов, 79), Мішуренко, Черній, Горват (Рябов, 84), Гуськов (Бука, 76).

Смена амплуа Чернигов с 19-летним хавбеком на воротах и в меньшинстве удержал ничью в Черновцах (видео)

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.