Чемпіон світу забив перший гол у Прем’єр-лізі й достроково залишив поле після моторошного стрибка суперника в ноги

У матчі 6-го туру чемпіонату України зустрічалися Олександрія та Інгулець. Поєдинок пройшов в Олександрії, на стадіоні Ніка. Матч завершився перемогою Олександрії — 4:3. Відзначаємо дебютні забиті м’ячі у виконанні 21-річного нападника Олександрії Дениса Устименка, 18-річного півзахисника Микити Дудки, а також 21-річного півзахисника Інгульця Деніса Янакова

Володимир Шаран з перших хвилин випустив: 18-річного голкіпера Борисенка В’ячеслава, 20-річного захисника Мельника Олександра, 21-річного захисника Владислава Бабогло, 18-річного півзахисника Дудку Микиту та 21-річного нападника Дениса Устименка.

У запасі залишилися: 18-річний голкіпер Ферт Денис, 21-річний півзахисник Глоба Андрій, 19-річний півзахисник Денис Підручний, 21-річний півзахисник Вадим Янчак, 21-річний нападник Новіков Андрій та 20-річний півзахисник Івахно Максим.

Сергій Лавриненко довірив місце у старті 21-річному півзахиснику Денісу Янакову.

У запасі залишилися: 20-річний голкіпер Артем Малиш, 21-річний нападник Михайло Плохотнюк.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Господарі надзвичайно потужно розпочали гру і за десять хвилин забили двічі. На сьомій хвилині після вкидання з ауту Лучкевичем Грицук прицільно пробив у дальній кут — 1:0. На 10-й хвилині після передачі Третьякова влучним ударом відзначився Устименко — 2:0. Дебютний м’яч для молодого нападника у Прем’єр-лізі. На 24-й хвилині попередження отримав Янаков. На 35-й хвилині після скидання Бабогло відзначився Бондаренко — 3:0. Блискуче повернення захисника до своєї рідної команди. Господарі не зупинилися на досягнутому і на 41-й хвилині Дудка покарав Кринського за помилку — 4:0. Юний півзахисник забиває у своєму дебютному матчі в УПЛ!

На 43-й хвилині Коваленко розмочив рахунок у матчі — 4:1. На 45-й хвилині другу жовту отримує Лучкевич. Перший тайм завершується погромом Інгульця.

На 66-й хвилині Грицук збив Бартуловича у власній штрафній і арбітр призначив одинадцятиметровий. Пенальті без проблем реалізував сам постраждалий — 4:2. На 69-й хвилині Павлов двома ногами стрибнув у ноги Устименку й отримав заслужену пряму червону картку. Таким чином, команди гратимуть кінцівку матчу у рівних складах. На 73-й хвилині Мельник збиває Фатєєва і арбітр призначає другий пенальті у матчі, який упевнено реалізовує Янаков — 4:3. Для Деніса це також дебютний м’яч в УПЛ.

У підсумку, неймовірна гра завершується перемогою Олександрії — 4:3. В Олександрії дев’ять очок і восьме місце, в Інгульця чотири очка і десята позиція.

Олександрія — Інгулець — 4:3

Голи: Грицук (7), Устименко (10), Бондаренко (35), Дудка (41) — Коваленко (43), Бартулович (67, пенальті), Янаков (74, пенальті).

Вилучення: Лучкевич (45), Павлов (69).

Олександрія: Борисенко — Бабогло, Мельник, Мишенко, Третьяков (Задерака, 88), Лучкевич, Пашаєв, Грицук, Дудка (Дубра, 80), Бондаренко, Устименко (Сітало, 72).

Інгулець: Кринський — Запорожець, Ковальов, Бартулович, Янаков, Коваленко, Фатєєв (Квасний, 75), Кучеренко, Павлов, Балан, Семенко (Сітчінава, 46).

Поза грою Епідемія коронавірусу в Олександрії: матчі команд U-21 і U-19 відкладено

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков сентября в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Владислав Супряга (Динамо) (23%, 81 голосов)
  • Виталий Миколенко (Динамо) (18%, 63 голосов)
  • Андрей Кулаков (Мариуполь) (11%, 39 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (10%, 36 голосов)
  • Виктор Корниенко (Шахтер) (10%, 35 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (9%, 33 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (7%, 23 голосов)
  • Александр Сирота (Динамо) (5%, 19 голосов)
  • Артем Бондаренко (Мариуполь) (2%, 8 голосов)
  • Станислав Сорокин (Кремень, D2) (1%, 5 голосов)
  • Егор Твердохлиб (Горняк-Спорт, D2) (1%, 4 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (1%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 178

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.