Ворскла без тренера Максимова мінімально переграє Олімпік

У стартовому матчі недільної програми 6-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Олімпік та Ворскла. Гра проходила у Києві, на стадіоні Динамо ім. Лобановського. Відзначаємо появу у складах команд шістьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився мінімальною перемогою Ворскли — 1:0

Ігор Климовський довірив місце у старті: 20-річному захиснику Ігорю Снурніцину, 22-річному захиснику Оресту Лебеденку та 20-річному нападнику Ібрагіму Каргбо.

У запасі залишилися: 22-річний півзахисник Беніто, 21-річний захисник Драме Ісс’яр та 21-річний півзахисник Андрій Кравчук.

Юрій Максимов з перших хвилин випустив: 21-річного воротаря Дмитра Різника, 20-річного захисника Наджееба Якубу та 19-річного півзахисника Сємілєта Даніїла.

У запасі залишилися: 19-річний захисник Дубко Валерій, 18-річний півзахисник Гаджук Ілля, 17-річний півзахисник Олег Власов, 19-річний нападник Кравчук Данило та 20-річний півзахисник Челядін Артем.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Господарі активно розпочали гру, створили декілька моментів, але з ударами Каргбо та Політила впорався Різник. На 12-й хвилині замість травмованого Сапая у гру увійшов Челядін. Після середини першого тайму полтавчани вирівняли гру. До гольових нагод справа не доходила. У підсумку, перший тайм завершився нульовою нічиєю.

Після перерви у гру увійшов Данило Кравчук. На 46-й хвилині попередження за симуляцію отримав Наджееб Якубу. На початку другого тайму полтавчани заграли активніше, але моментів так і не було. На 58-й хвилині на полі з’явився Беніто.

На 70-й хвилині Ворскла відкриває рахунок. Після передачі Щербака відзначився Кулач — 0:1. На 75-й хвилині у гру увійшов Андрій Кравчук. На 88-й хвилині міг зрівнювати рахунок Беніто, але м’яч пролетів вище воріт. На 90+2 хвилині другу жовту отримав Наджееб Якубу.

У підсумку, гра завершилася мінімальною перемогою Ворскли. У Ворскли 14-ть очок і друге місце, а у Олімпіка дев’ять очок і сьоме місце.

Олімпік — Ворскла — 0:1

Гол: Кулач (70).

Вилучення: Якубу (90+2).

Олімпік: Кичак — Снурніцин, Цимбалюк, Лебеденко, Є. Пасіч, Бабенко, Політило (Романовський, 84), Тейшейра (Чогадзе, 85), Завійський (Кравчук, 75), Альваренга (Беніто, 58), Каргбо (Шахаб, 58).

Ворскла: Різник — Пердута, Чеснаков, Альюн, Сапай (Челядін, 12), Якубу, Пуцлін, Васін (Щербак, 65), Сємілєт (Кравчук, 46), Кулач, Степанюк.

Чемпионат U-21 Олимпик под проливным дождем нашел противоядие от атак Ворсклы

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков сентября в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Владислав Супряга (Динамо) (23%, 81 голосов)
  • Виталий Миколенко (Динамо) (18%, 63 голосов)
  • Андрей Кулаков (Мариуполь) (11%, 39 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (10%, 36 голосов)
  • Виктор Корниенко (Шахтер) (10%, 35 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (9%, 33 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (7%, 23 голосов)
  • Александр Сирота (Динамо) (5%, 19 голосов)
  • Артем Бондаренко (Мариуполь) (2%, 8 голосов)
  • Станислав Сорокин (Кремень, D2) (1%, 5 голосов)
  • Егор Твердохлиб (Горняк-Спорт, D2) (1%, 4 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (1%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 178

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.