Селезньов дебютним голом приносить Колосу нічию у Запоріжжі

У матчі шостого туру чемпіонату України зустрічалися Зоря та Колос. Гра проходила у Запоріжжі, на Славитуч Арені. Звертаємо увагу на дебют 21-річного голкіпера Колоса Владислава Кучерука. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1

Віктор Скрипник не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 21-річний захисник Агрон Руфаті, 22-річний нападник Максим Луньов та 19-річний нападник Аллахяр.

Руслан Костишин довірив місце у старті Колосу: 21-річному голкіперу Владиславу Кучеруку та 22-річному півзахиснику Євгенію Смирному. У запасі залишилися: 21-річний голкіпер Євгеній Кучеренко, 19-річний півзахисник Мамаду Данфа та 20-річний нападник Євгеній Ісаєнко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Зоря активно розпочала гру, провела декілька небезпечних атак. На восьмій хвилині після стандарту міг забивати Цвек, та Ловро пробив повз ворота. Під середину першого тайму гра вирівнялася. За 25 хвилин воротарям жодного разу не довелося рятувати свої команди. Злива заважає командам демонструвати найкращий футбол. Утім, наприкінці тайму суперники активізувалися.

На 31-й хвилині найбільш реальну нагоду у першому таймі мав Кочергін, але м’яч після удару Владислава влучив у поперечку. На 35-й хвилині після швидкої контратаки небезпечно пробивав Ільїн, але з його ударом впорався Шевченко. На 44-й хвилині після передачі Юрченка Кочергін відкриває рахунок у матчі — 1:0. Перший тайм завершується за мінімальної переваги господарів поля.

У перші 20 хвилин другого тайму було багато боротьби, але без моментів. Складно командам грати за таких погодних умов. На 67-й хвилині у гру увійшов Мамаду Данфа, а на 73 — Руфаті. На 75-й хвилині зі штрафного небезпечно пробивав Богданов, але надійно відіграв Шевченко. На 79-й хвилині на полі з’явився Євгеній Ісаєнко.

На 90+2 хвилині м’яч влучив у руку Юрченку і арбітр призначив одинадцятиметровий. Крім пенальті арбітр показав Юрченку другу жовту. Євген Селезньов реалізовує пенальті — 1:1. Перший м’яч для нападника за Колос.

У луганського колективу після шести турів шість залікових пунктів, а у Колоса — 11.

Зоря — Колос — 1:1

Голи: Кочергін (44) — Селезньов (90+3, пенальті).

Вилучення: Юрченко (90+3).

Зоря: Шевченко — Циганкіс, Вернидуб, Абу Ханна, Фаворов (Руфаті, 73), Цвек, Назарина, Кочергін, Юрченко, Кабаєв (Гринь, 74), Гладкий.

Колос: Кучерук — Кравченко, Гавриш, Максименко, Чорноморець, Задоя, Оріховський (Богданов, 46), Смирний (Ісаєнко, 79), Ільїн (Данфа, 67), Морозко (Костишин,60), Лисенко (Селезньов, 46).

Чемпионат U-19 Забив в первом тайме три мяча, Заря разгромила Колос

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков сентября в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Владислав Супряга (Динамо) (23%, 81 голосов)
  • Виталий Миколенко (Динамо) (18%, 63 голосов)
  • Андрей Кулаков (Мариуполь) (11%, 39 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (10%, 36 голосов)
  • Виктор Корниенко (Шахтер) (10%, 35 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (9%, 33 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (7%, 23 голосов)
  • Александр Сирота (Динамо) (5%, 19 голосов)
  • Артем Бондаренко (Мариуполь) (2%, 8 голосов)
  • Станислав Сорокин (Кремень, D2) (1%, 5 голосов)
  • Егор Твердохлиб (Горняк-Спорт, D2) (1%, 4 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (1%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 178

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.