У лідерів збірної України позитивний тест на Covid-19

Воротар Шахтаря Андрій Пятов та півзахисник донецького клубу Тарас Степаненко здали позитивний тест на Covid-19. Таким чином, ці гравці не допоможуть національній збірній у найближчих матчах

Офіційний сайт донецького Шахтаря повідомив, що в клубі виявлений коронавірус. Півзахисник Тарас Степаненко та голкіпер Андрій Пятов, а також двоє співробітників персоналу гірників отримали позитивні тести.

«Після матчу Десна — Шахтар медслужби клубу отримала результати ПЛР-тестів на COVID-19 гравців збірної України, які були здані напередодні їх від’їзду у розташування національної команди. Тести Андрія Пятова і Тараса Степаненко, а також двох співробітників персоналу клубу виявилися позитивними.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Клубом вжито всіх необхідних заходів. Шахтар в повному складі йде на самоізоляцію за приписом санітарного лікаря. У понеділок і четвер всі футболісти, тренери та співробітники першої команди пройдуть додаткове тестування, після якого будуть визначені подальші дії», — повідомляє сайт ФК Шахтар.

Фото shakhtar.com.

Самоізоляція Шахтаря означає, що ще четверо гравців, які на цей момент залишаються здоровими й мали б приїхати до збірної — Микола Матвієнко, Віктор Коваленко, Марлос та Жуніор Мораес — не зможуть розпочати роботу в понеділок. Уся четвірка перебуватиме на карантині. Додаткові тести в понеділок та четвер дадуть відповідь на запитання, чи зможуть перелічені виконавці приєднатися до табору національної команди після її повернення з Франції.

Разом із гравцями Шахтаря залишається на самоізоляції й головний лікар збірної України Артур Глущенко, уточнює сайт УАФ.

Суперник Дешам узяв у збірну Франції трьох молодих зірок

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.