Рух із голом Литвиненка виграв молодіжне львівське дербі (відео)

Сьогодні двома матчами відкрився 5-й тур чемпіонату серед молодіжних команд. Дуже цікавим обіцяло стати львівське дербі, яке з цього сезону проходить без участі Карпат. Їх змінив Рух і показав себе гідним бійцем

У новому львівському протистоянні відтепер змагаються Рух і Львів. Новачок турніру аж ніяк не знітився, у першому таймі зіграв із досвідченим суперником по нулям, а на 51-й хвилині провів першу результативну атаку: розкішний удар з флангу Юрія Соломатіна, що вийшов на заміну, застав воротаря Львову зненацька — м’яч від штанги залетів у сітку.

Гості ж, звісно, побігли відіграватися, та за кілька хвилин пропустили контратаку, той таки Соломатін прострелив з правого флангу і захисник Львову, перериваючи передачу, став автором автоголу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На 63-й хвилині Рух стрімко вкинув аут, м’яча віддали Литвиненку і екс-форвард Дніпра-1, увірвавшись до штрафного, елегантно перекинув Лалака. Справу було зроблено. За якихось десяток хвилин.

Рух U-21 — Львів U-21 — 3:0

Голи: Юрій Соломатін (52), Андрій Вичижанін (58, автогол), Іван Литвиненко (62).

Рух U-21: Бабічин — Ясницький (Олексів, 69), Федорчук (Веремієнко, 46), Рудюк, Козловський (Глібко, 46), Литвиненко, Притула (Квасниця, 65), Альянов, Волков, Кондраков (Соломатін, 46), Лень.

Тренер: Олексій Годін.

Львів U-21: Лалак — Оберман, Григоращук, Вичіжанін, Демків (Бахмат, 90), Малашевський, Ременяк (Алфьоров, 70), Топчій (Харко, 55), Бекерський (Пентелейчук, 62), Шута (Гураль, 62), Савошко.

Тренер: Віталій Шумський.

Чемпіонат U-21: чи пропустить Динамо у 5-му турі?

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.