Захисник молодіжної збірної заробив пенальті й видав асист: Шахтар виграв донецьке дербі

У матчі 4-го туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Шахтар та Олімпік. Гра пройшла в Києві, на НСК Олімпійський. Матч завершився перемогою Шахтаря — 2:0. Відзначаємо, шо результативною передачею у цій грі відзначився 21-річний захисник Віктор Корнієнко (на фото)

Луїш Каштру з перших хвилин випустив 21-річних захисників Додо та Віктора Корнієнка. У запасі залишилися: 19-річний воротар Анатолій Трубін, 20-річний захисник Вітао, 20-річні півзахисники Тете та Маркос Антоніо, 21-річний захисник Сіпріано та 21-річний півзахисник Фернандо.

Ігор Климовський довірив місце у старті: 20-річному захиснику Ігорю Снурніцину, 22-річному захиснику Оресту Лебеденку та 22-річному півзахиснику Беніто. У запасі залишилися: 21-річний півзахисник Андрій Кравчук та 20-річний нападник Ібрагім Каргбо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гравці Шахтаря з перших хвилин взяли м’яча під свій контроль, але гольових нагод у першому таймі було небагато. На 18-й хвилині мав забивати Алан Патрік, але з ударом бразильця впорався Кичак. Наприкінці першої половини зустрічі гірники мали відкривати рахунок. На 41-й хвилині арбітр побачив порушення правил з боку Пасіча у боротьбі з Корнієнком і призначив одинадцятиметровий. Проте, Алан Патрік з позначки не зміг переграти Кичака. У підсумку, перший тайм завершується нульовою нічиєю.

На 50-й хвилині попередження отримав Снурніцин. Гірники продовжують тиснути на захист Олімпіка, але гості тримаються. На 61-й хвилині з ударом Корнієнка впорався Кичак. На 64-й хвилині гравці Шахтаря досягають свого. Після прострілу Корнієнка відзначився Коваленко — 1:0. Вже через дві хвилині гірники забивають вдруге. М’яч у свій актив записав Мораес — 2:0. На 73-й хвилині у гру увійшов Ібрагім Каргбо, на 76-й Антоніо, а на 81-й — Фернандо. На 89-й хвилині Маркос Антоніо отримав попередження. На 90-й хвилині у гру увійшов Тете.

Після двох нічиїх поспіль Шахтар здобуває важливу перемогу. У підопічних Каштру вісім залікових пунктів, а в Олімпіка — шість.

Шахтар — Олімпік — 2:0

Голи: Коваленко (64), Мораес (66).

Нереалізований пенальті: Алан Патрік (42).

Шахтар: Пятов — Додо, Кривцов, Матвієнко, Корнієнко, Майкон, Алан Патрік, Марлос (Тете, 90), Тайсон, Коваленко (Маркос Антоніо, 76), Мораес (Фернандо, 81).

Олімпік: Кичак — Зотько, Снурніцин, Цимбалюк, Лебеденко, Бабенко, Є. Пасіч (Ксьондз, 80), Тейшейра (Каргбо, 73), Політило (Завійський, 90), Беніто (Альваренга, 79), Шахаб (Чогадзе, 72).

Голеадор Дебютні голи Гладкого: для Зорі розгромна перемога, для снайпера — місце у топ-10

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.