Маріуполь здобував нічию вдев’ятьох: Кащук травмувався, Петермана вилучили

У матчі четвертого туру Прем’єр-ліги зустрічалися Ворскла та Маріуполь. Гра проходила в Полтаві, на стадіоні ім. Бутовського. Відзначаємо появу в складах команд вісьмох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився нульовою нічиєю

Юрій Максимов довірив місце у старті: 21-річному голкіперу Дмитру Різнику та 20-річним захисникам Ібрахіму Кане та Наджеебу Якубу.

Остап Маркевич з перших хвилин випустив: 22-річного захисника Олексія Бикова, 21-річнго півзахисника Максима Чеха, 20-річного півзахисника Артема Бондаренка, 22-річного півзахисника Дмитра Топалова та 19-річного нападника Данила Сікана.

У запасі залишалися: 20-річний захисник Вячеслав Велєв, 21-річний півзахисник Микита Петерман, 20-річний півзахисник Олексій Кащук, 18-річний півзахисник Кулієв Ельдар, 21-річний нападник Андрій Кулаков та 19-річний півзахисник Дмитро Криськів.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Команди активно розпочали гру, але припускалися помилок у завершальній стадії атаки. До справді гольових моментів справа не доходила. На 16-й хвилині за грубу гру проти Кане попередження отримав Олексій Биков. У підсумку, перший тайм так і завершився нульовою нічиєю. Темп гри у першому  таймі був високий, але гостроти командам не вистачало.

У другому таймі характер гри не змінився. Команди продовжували грати без воріт. На 53-й хвилині Топалов отримав попередження за симуляцію. На 63-й хвилині у гру увійшов Андрій Кулаков, а на 69-й — Кащук. На 75-й хвилині найбільш небезпечний момент у матчі створили полтавчани, але з у даром Пердути у блискучому стрибку впорався Гальчук. На 81-й хвилині у гру увійшов Микита Петерман. На 90-й хвилині знову небезпечно пробивав Пердута, але м’яч пролетів вище воріт. На 90+3 хвилині попередження отримав Петерман, а ще через дві хвилини — нарвався на другу жовту.

На той час Маріуполь уже грав вдесятьох: травму отримав Кащук, однак замін вже не було.

Ворскла — Маріуполь — 0:0

Вилучення: Микита Петерман (90+5).

Ворскла: Різник — Альюн, Чеснаков, Яворський, Пердута, Якубу, Скляр, Кане, Пуцлін, Кулач (Васін, 66), Степанюк (Ребенок, 66).

Маріуполь: Гальчук — Стасюк, Биков (Ігнатенко, 81), Чоботенко, Кирюханцев, Чех, Мишньов, Топалов (Петерман, 81), Горбунов (Кащук, 69), Бондаренко, Сікан (Кулаков, 63).

У підсумку, матч завершується нульовою нічиєю. У Ворскли після чотирьох турів десять залікових пунктів, а у Маріуполя — сім.

Невдача Пропустивши перший гол у чемпіонаті U-19 Ворскла програла на Лтаві (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.