Бомбардирський хист Ваната приносить перемогу Динамо (відео)

У матчі 4-го туру юнацького чемпіонату України зустрічалися Минай та Динамо. Гра пройшла на Минай Арені і завершилася мінімальною перемогою Динамо — 2:1. За киян забивали 17-річний півзахисник Ілля Скрипник та 18-річний нападник Владислав Ванат (на фото). У складі Минаю відзначився 16-річний нападник Максим Максимець

У двох проведених матчах сезону Минай здобув три залікові пункти. У своєму дебютному матчі ужгородці поступилися Олександрії, а минулими вихідними мінімально обіграли Олімпік. Особливу увагу варто звернути на 16-річного нападника Максима Максимця, який забив два м’ячі і входить до когорти найкращих бомбардирів чемпіонату. Через дискваліфікацію гру пропускав тренер Динамо Ігор Костюк.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Його підопічні стартували в новому сезоні з трьох перемог. Важливу роль у цих успішних результатах відіграв 18-річний нападник Владислав Ванат, який забив три м’ячі.

Кияни активно розпочали гру і на 18-й хвилині відкрили рахунок. 17-річний півзахисник Ілля Скрипник буквально заштовхнув м’яча у ворота після прострілу з флангу.

На 24-й хвилині господарі зрівнюють рахунок. Дуже красивий удар зі штрафного вдався Максимцю, який забив свій третій м’яч у сезоні. Проте, на перерву команди пішли все ж за переваги Динамо. Владислав Ванат вразив дальній кут воріт Кашки — 1:2. Четвертий м’яч для молодого нападника у чотирьох матчах.

У другому таймі команди не забивали. Матч завершився перемогою Динамо — 2:1. Це четверта поспіль вікторія киян у сезоні.

Минай U-19 — Динамо U-19 — 1:2

Голи: Максим Максимець (24) — Ілля Скрипник (18), Владислав Ванат (38).

Минай U-19: Кашка — Скиба, Марків, Махінка, Костюк, Карп’як, Древаль (Кашперук, 74), Гриновець (Федак, 65), Мукомела (Ганич, 79), Максимець (Чорний, 46), Дурдас.

Тренер: Іван Кульчицький.

Динамо U-19: Ігнатенко — Опанасенко (Н. Волошин, 56), Боль, Дячук, Кузик, Тлумак, Д. Мащенко, Царенко, Скрипник (Яцик, 75), Ісадченко (Малиш, 68), Ванат (К. Попов, 68).

Тренер: Андрій Анненков.

Чемпіонат U-19: чи зніме Інгулець з верхівки таблиці Колос?

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.