Футболісти Колосу не витримали зливи й екстратайму

У матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи зустрічалися Рієка та Колос. Гра пройшла в Рієці, на стадіоні Руевіца. Відзначаємо появу у стартах команд чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Основний час матчу завершився нульовою нічиєю. За підсумками додаткового часу перемогу здобула Рієка — 2:0

Сімон Рожман довірив місце у старті 17-річному захиснику Хрвое Смолчічу, 21-річному півзахиснику Гнезда-Черіну, 20-річному захиснику Даниеле Штефулу. У запасі залишилися: 21-річний півзахисник Іван Лепініца та 20-річний нападник Сандро Куленовіч.

Руслан Костишин довірив місце у старті 22-річному півзахиснику Євгенію Смирному.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У перші 20 хвилин господарі володіли ініціативою, декілька разів небезпечно пробивали по воротам, але Євгеній Волинець зіграв блискуче. Після середини першого тайму ковалівський колектив перехопив ініціативу. З небезпечних моментів можна відзначити удар Новака після штрафного. У підсумку, небагатий на події тайм завершується нульовою нічиєю.

У другому таймі характер гри не змінився, моментів так і не було. На 70-й хвилині міг забивати Лончар, але пробив вище воріт. На 71-й хвилині у гру увійшов Куленовіч. На 89-й хвилині після передачі Антюха Селезньов пробив вище воріт. У підсумку, основний час матчу завершується нульовою нічиєю. Команди ще зіграють 30 хвилин додаткового часу.

Складно футболістам  грати за таких погодних умов. Дренаж газону не витримує такої зливи, м’яч застряє у калюжах. Про комбінаційну гру на такому газоні можна забути.

На 99-й хвилині у гру увійшов Іван Лепініца. На 102-й хвилині після подачі з кутового надзвичайно потужним ударом Есковаль відкрив рахунок у матчі — 1:0. На 115-й хвилині Рієка забиває другий м’яч. Волинець не втримав м’яча в руках  і Андріяшевіч забив з декількох сантиметрів у порожні ворота.

Таким чином, Колос завершує свої виступи у Лізі Європи.

Рієка — Колос — 2:0 (дод. час)

Голи: Есковаль (102), Андріяшевіч (115).

Рієка: Невістіч — Цапан, Велковскі (Есковаль, 91), Смолчіч, Томечак (Распоповіч, 90+1), Гнезда-Черін (Лепініца, 99), Павічіч (Куленовіч, 71), Штефул, Муріч, Лончар, Андріяшевіч.

Колос: Волинець — Ємець, Новак, Петров (Оріховський, 109), Гавриш, Кравченко, Антюх (Морозко, 90+4), Задоя, Богданов, Смирний (Костишин, 84), Лисенко (Селезньов, 71).

Перший млинець Вовків не злякалися, і в Лігу Європи сходили

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.