Третя поспіль перемога Ворскли в УПЛ: вона й надалі на чолі таблиці

У стартовому суботньому матчі третього туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Олександрія та Ворскла. Гра проходила в Олександрії на стадіоні Ніка. Відзначаємо появу у стартах команд чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився впевненою перемогою Ворскли — 2:0

Володимир Шаран з перших хвилин випустив 21-річного захисника Владислава Бабогло. У запасі залишилися: 22-річний воротар Олег Білик, 20-річний захисник Олександр Мельник та 21-річний нападник Денис Устименко.

Юрій Максимов випустив у старті Ворскли 21-річного воротаря Дмитра Різника та 20-річних захисників Ібрахіма Кане та Наджееба Якубу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Господарі активніше почали гру, але гольових нагод не створили. Починаючи з 15-ї хвилини полтавчани вирівняли гру і на 24-й хвилині відкрили рахунок. Руслан Степанюк метрів з 15-ти потужно пробив у нижній кут воріт. У Паньківа не було шансів — 0:1. На 39-й хвилині за грубу гру попередження отримав Ібрахім Кане. Перший тайм завершується за мінімальної переваги Ворскли.

На 52-й хвилині Пуцлін після передачі Пердути подвоює перевагу Ворскли — 2:0. На 64-й хвилині у гру увійшов молодий нападник Олександрії Денис Устименко.

Забити бодай раз господарі у цьому матчі не змогли. У підсумку, підопічні Максимова здобувають третю перемогу поспіль, натомість Олександрія два тури поспіль програє.

Олександрія — Ворскла — 0:2

Голи: Степанюк (24), Пуцлін (52).

Олександрія: Паньків — Дубра, Бабогло, Мишенко (Третьяков, 56), Мірошніченко (Задерака, 64), Лучкевич (Стецьков, 79), Пашаєв, Грицук (Устименко, 64) Гречишкін, Банада, Сітало (Безбородько, 64).

Ворскла: Різник — Чеснаков, Альюн, Кане (Пешіч, 88), Якубу (Ребенок, 89), Яворський, Пердута, Скляр, Пуцлін (Сапай, 88),Кулач (Васін, 71) Степанюк (Щербак, 67).

Чемпіонат U-21 Дубль Олександрії виграє з неймовірним за красою голом Новікова (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.