Гол новачка приніс Динамо U-19 важку перемогу (відео)

У стартовому матчі суботньої програми 3-го туру юнацького чемпіонату України зустрічалися Динамо та Львів. Гра проходила на НТБ Динамо, у Віті-Литовській. Матч завершився мінімальною перемогою Динамо U-19 — 1:0. Гол на останніх хвилинах забив 18-річний півзахисник Юрій Тлумак

Підопічні Ігоря Костюка стартували в новому сезоні з двох перемог. У першому турі кияни переграли Олімпік — 4:3. Відзначимо, що тоді хет-трик у свій актив записав Владислав Ванат. А у 2-му турі динамівці здолали вдома чернігівську Десну. Виступаючи експериментальним складом, кияни здобули перемогу — 2:0. Свої дебютні м’ячі у складі Динамо забили Кіріл Попов та Юрій Тлумак.

Юнацька команда Львова пропустила матч 1-го туру з Минаєм через виявлення коронавіруса у львівському клубі, а у 2-му турі підопічні Олега Колобича мінімально поступилися на виїзді Колосу з Ковалівки.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Всі три очних протистояння команд завершилися розгромними перемогами киян. Відзначимо, що гравці Динамо забили 16 м’ячів, а львів’яни — нуль. Згідно зі статистикою, шансів в Львова у цьому матчі було обмаль.

Проте, незважаючи на передматчеві розклади динамівці у першому таймі так і не змогли зламати організований та масований захист львів’ян. До того ж, саме гості мали відкривати рахунок, але Василь Танчак на 15-й хвилині не реалізував пенальті. Блискуче зіграв Денис Ігнатенко.

Перша половина зустрічі завершується нульовою нічиєю.

У другому таймі підопічні Костюка продовжували контролювати гру, але так і не змогли розпечатати ворота Серватяка. Досягли свого господарі на 89-й хвилині: після передачі Кіріла Попова відзначився Юрій Тлумак.

Динамо U-19 — Львів U-19 — 1:0

Гол: Юрій Тлумак (89).

Не реалізованний пенальті: Василь Танчак (15, воротар).

Динамо U-19: Ігнатенко — Мащенко, Боль, Опанасенко, Бражко, Кузик, Тлумак (Вуанту, 90+1), Царенко (Попов, 66), Блізніченко, Ісадченко, Ванат (Жозе Мартін, 90+3).

Тренер: Ігор Костюк.

Львів U-19: Серватяк — Величко, Пасічник, Танчак (Барбадим, 90), Матусевич, Мавдрик (Сидор, 46), Яців (Михайлів, 60), Мудрий, Хомюк, Ювхимець (Харко, 66), Копитко (Зайко, 46).

Тренер: Олег Колобич.

Чемпіонат U-19: Шахтар іде на Зорю за першими очками, Рух дебютує

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.