Колос U-19 із двома голами здобув уже шість очок

У єдиному матчі суботи в другому турі юнацького чемпіонату України зустрічалися Колос та Львів. Гра проходила в Калинівці, на Центральному стадіоні. Матч завершився мінімальною перемогою Колоса U-19 — 1:0

Підопічним Олександра Поздєєва старт сезону вдається блискуче. У першому турі Колос переграв донецький Шахтар. Після передачі Олега Криворучка єдиний м’яч у тій зустрічі записав у свій актив Святослав Сергійчук. Щоправда, у протоколі м’яч було записано на захисника Шахтаря Дмитра Авдєєва (автогол).

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Для львів’ян же сьогодні був перший матч у новому сезоні, адже поєдинок 1-го туру Львів — Минай було перенесено. Останню гру між собою команди провели ще у березні, тоді на виїзді переміг ковалівський колектив.

У звітному протистоянні все також вирішив один забитий м’яч. Підопічні Олександа Поздєєва здобули мінімальну перемогу — 1:0.

Відзначимо, що у цьому матчі у стартовому складі Львова вийшов 16-річний Петро Величко, який нещодавно уклав нову угоду з клубом.

Колос U-19 — Львів U-19 — 1:0

Гол: Дмитро Сахно (33).

Колос U-19: Пахолюк — Ставничий, Апціаурі, Сіренко, Лісовенко, Трубніков (Пастернак, 89), Мамедов (Вдовенко, 46), Криворучко (Трохимчук, 76), Сергійчук, Сахно (Мнишенко, 81), Сафончик (Груша, 76).

Тренер: Олександр Поздєєв.

Львів U-19: Малоїд — Величко (Малець, 74), Пасічник, Матусевич, Танчак, Яців (Малецький, 67), Мавдрик (Сидор, 63), Хомюк, Мудрий, Ювхимець (Михайлів, 60), Копитко (Харко, 59).

Тренер: Олег Колобич.

У підсумку, дві мінімальні перемоги у двох турах дозволили Колосу набрати шість залікових пунктів. У Львова після одного матчу нуль турнірних балів.

Чемпіонат U-19 У Динамо і без Ваната є кому забивати: снайпер Попов і Тлумак з дебютним голом

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.