Ротань: задоволений грою дебютантів, а промах арбітра хай розбирає УЄФА

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань поділився враженнями від нічиєї у матчі з Данією. За словами очільника української молодіжки, груба помилка арбітра не дозволила нашій команді здобути перемогу

Наставник української молодіжки Руслан Ротань був засмучений підсумковим результатом поєдинку відбору на Євро-2021 проти данців.

— Руслане Петровичу, яким буде ваш коментар гри?

— Я задоволений діями своїх підопічних. Хлопці молодці, вони виконували всі вимоги тренерського штабу, була видна структура гри. Збірна України за всіма показниками перевершила свого опонента, але футбол така штука, що в ньому не завжди перемагає найсильніший.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— М’яч у наші ворота в компенсований час, був забитий з порушенням правил?

— Вважаю, що арбітр в цьому епізоді помилився. І, на жаль, це сталося в матчі за участю збірної України, що не дозволило нам взяти заслужені три очка. Ми вже нічого не можемо змінити. Нехай цей промах рефері розбирає УЄФА.

— У складі української молодіжки з’явилося на полі кілька дебютантів…

— Вони молодці, не знітилися. Хлопці прагнули показувати все те, про що ми їх просили. З таким темпом вони будуть швидко прогресувати.

— Така осічка зробить команду сильнішою?

— Безумовно. Тепер всі наші думки про гру зі збірною Фінляндії. У нас буде кілька днів, щоб відновити хлопців фізично і психологічно. Ми з позитивом дивимося в майбутнє, і я вірю, що в Гельсінкі команда зможе показати якісний футбол, а з ним і позитивний результат, — цитує слова Руслана Ротаня сайт zbirna.com.

На старт! Еліт-ліга ДЮФЛУ: дербі Карпат на старті не буде, Динамо зіграє із Шахтарем у 4-му турі



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.