Шевченко таки подужав Петковича. Допоміг Зінченко

Сьогодні у стартовому матчі Ліги націй у група 4 (Ліга А) зустрічалися збірні України та Швейцарії. На Арені Львів перемогли господарі — 2:1. Відзначаємо, що у стартових складах тренери не виставили жодного гравця з реєстру Золотого Таланту

Очільники збірних України та Швейцарії вже визначилися зі стартовими складами на матч першого туру Групи А Ліги націй. Андрій Шевченко не випустив жодного гравця з реєстру Золотого таланту. У запасі залишилися: 21-річний воротар Андрій Лунін та 20-річний нападник Владислав Супряга.

Володимир Петковіч також не довірив місця у старті молодим. У резерві залишилися: 18-річний захисник Бечір Омерагіч і 19-річний півзахисник Сімон Зом.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гості з перших хвилин заволоділи ініціативою, і були дуже націленими на атаку. У підопічних Шевченка на стартових хвилинах гра не виходила. Проте, перший момент у матчі створили саме українці. Руслан Малиновський з-за меж штрафної влучив у стійку. На 14-й хвилині гравці збірної України відкривають рахунок. Після передачі Тимчика Ярмоленко п’ятою забив у порожні ворота. Після пропущеного м’яча швейцарці активізувалися і створили кілька небезпечних нагод, але без ударів у площину воріт. Та ось на 41-й хвилині Сеферовіч наважився на удар з далекої відстані і не залишив шансів Пятову — 1:1. Перший тайм завершується результативною нічиєю.

На 55-й хвилині Варгас влучив у стійку. Активний початок другого тайму від Швейцарії. Утім, орім удару Варгаса за 20 хвилин другої половини зустрічі небезпечних моментів не було.

Зате на 68-й хвилині неймовірний за красою удар вдався Олександру Зінченко. Це — 2:1.

Ліга націй

Ліга А. Група 4

Україна — Швейцарія — 2:1

Голи: Ярмоленко (14), Зінченко (68) — Сеферовіч (41).

Україна: Пятов — Матвієнко, Кривцов, Тимчик, Михайліченко, Степаненко, Маліновський, Ярмоленко, Зінченко, Коноплянка (Яремчук, 54), Мораес.

Швейцарія: Зоммер — Ельведі, Мбабу, Аканджі, Родрігес, Цубер (Штефен, 46), Соу (Ебішер, 82), Емболо, Джака, Варгас (Аеті, 74), Сеферовіч.

В добру путь! Молодіжна збірна України вирушила до Ольборга: там її чекає лідер групи

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.