Шевченко: чекаю на хороший футбол у виконанні збірної

Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу Ліги націй зі Швейцарією. Керманич нашої команди вкотре підкреслив, що у цьому поєдинку надасть шанс проявити себе новачкам збірної

Напередодні поєдинку зі Швейцарією в Лізі націй УЄФА-2020/2021 головний тренер збірної України Андрій Шевченко дав передматчеву пресконференцію.

— Довга пауза, певно, могла вплинути на стан команди. Чи вдалося вам за кілька днів повернути взаєморозуміння, знову налагодити зв’язки між гравцями?

— Ми робимо все, щоб гравці згадали всі зв’язки, які були раніше. Хочу ще раз подякувати клубам за те, що відпустили футболістів та надали можливість раніше розпочати цей збір. Ми добре попрацювали, і я чекаю на хороший футбол у виконанні збірної України. Загалом у нас усе добре, лише в Шапаренка невелика м’язова травма. Ми порадилися з лікарем та відпустили його до розташування клубу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Окрім відповіді на запитання, я хочу висловити велику повагу до головного тренера збірної Швейцарії Владимира Петковича. Він підняв рівень команди, вона демонструє хороший футбол. Також зазначу, що нещодавно Україну відвідав президент Швейцарії. Наші зв’язки стають дедалі міцнішими, що не може не тішити. Я дуже поважаю Швейцарію як країну.

— Гра пройде без уболівальників. Як це вплине на настрій команди?

— Я хочу ще раз висловити вдячність Львову за чудовий прийом. Ми завжди тут відчуваємо підтримку, це особливе місто, збірна завжди вдало грає в ньому. Усі розуміють, яка ситуація склалася у світі. Гра має проходити без глядачів, ми приймаємо це. Сподіваємося, що вболівальники невдовзі повернуться. Усім просто треба зачекати.

— Чи вважаєте ви матч зі Швейцарією ключовим у боротьбі за третє місце у групі?

— Ми розраховуємо на перемогу та будемо виходити з таким настроєм і на завтрашній поєдинок, і на всі інші.

— Чи визначилися ви вже зі складом на поєдинок?

— Можу сказати лише, що у складі є декілька новачків. Комусь із них ми дамо шанс зіграти, — цитує слова Шевченка офіційний сайт УАФ.

Супротивник Збірна Швейцарії з двома молодими талантами готується до матчу проти України

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.