Команда Ротаня відгрузила клубу УПЛ півдесятка голів (відео)

У контрольному матчі зустрічалися молодіжна збірна України та донецький Олімпік. Гра завершилаля розгромною перемогою підопічних Ротаня — 5:1. Відзначимо, що дубль у свій актив записав 22-річний півзахисник Максим Луньов, також забивали 22-річний Дмитро Топалов, 21-річний Владислав Бабогло та 20-річний Олександр Назаренко

Ігор Климовський довірив місце у старті Олімпіка: 21-річному захиснику Оресту Лебеденку, 21-річному півзахиснику Беніто та 21-річному нападнику Ібрагіму Каргбо.

На 30-й хвилині у гру увійшов 20-річний захисник Ігор Снурніцин. У другому таймі на полі з’явилися:  21-річний півзахисник Андрій Кравчук та 19-річний півзахисник Кірил Кіриленко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Перший тайм пройшов приблизно в рівній боротьбі, щоправда, синьо-жовті були гострішими в завершальній стадії атак. А вже перший їхній удар у площину воріт досяг мети. Ефектним пострілом метрів із 18-ти відзначився Назаренко. 1:0. Донеччани намагалися щось змінити, але захист збірної України на чолі з Біликом діяв без помилок.

Дубінчак (праворуч) вітає Назаренка. Фото Володимира Раснера.

На другий тайм Руслан Ротань випустив практично новий склад, і вже на 50-й хвилині молодіжка забила другий м’яч. Результативний удар записав до свого активу Топалов. 2:0.

Після цього Олімпік додав, і за дев’ять хвилин рахунок став 2:1. Забив Чогадзе. Утім, точними ударами на 67-й і 71-й хвилинах Луньов довів рахунок до розгромного. 4:1. А крапку в зустрічі поставив захисник Бабогло, який головою поцілив у ворота донеччан, — інформує сайт УАФ.

Захисник Бабогло (№3) встиг і в атаці. Фото Володимира Раснера.

Контрольний матч

Україна U-21 — Олімпік — 5:1

Голи: Назаренко (18), Топалов (50), Луньов (67,71), Бабогло (83) — Чогадзе (59).

Україна U-21 (перший тайм): Білик — Забарний, Чеберко, Конопля, Дубінчак, Батагов, Бондаренко, Булеца, Назаренко, Цітаішвілі, Сікан.

Україна U-21 (другий тайм): Різник — Бабогло, Батагов, Скорко, Корнієнко, Чех, Смирний, Лєднєв, Луньов, Топалов, Шуранов.

Олімпік: Альїмі — Неплях (Снурніцин, 30), Зотько (Неплях, 75), Пасіч, Лебеденко (Лук’янчук, 60), гравець на перегляді (Кравчук, 60), Беніто (Кириленко, 45), Завійський (Тейшейра, 30), Політило (Завійський, 75), Альваренга (Чогадзе, 45), Каргбо (Шахаб, 45).

Рвуться в бій Форвард Нюрнберга обіцяє допомогти збірній України помститися данцям із фінами

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.