Інгулець взяв перше очко в УПЛ: постраждала команда Михайленка

У неділю двома матчами завершувалася програма першого туру Прем’єр-Ліги. В одному із них Інгулець зустрічався з Дніпром-1. Гра проходила у Дніпрі, на Дніпро-Арені. Відзначаємо появу у старті господарів двох гравців з реєстру Золотого Таланту. Гра завершилася результативною нічиєю — 1:1

 Сергій Лавриненко не випустив у старті жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі Інгульця залишилися: 20-річний воротар Артем Малиш, 21-річний нападник Михайло Плохотнюк та 20-річний нападник Оскар Мкомола.

Дмитро Михайленко довірив місце у стартовому складі: 21-річному захиснику Олександру Сафронову та  22-річному захиснику Владиславу Дубінчаку. У запасі залишилися: 18-річний півзахисник Арсеній Батагов, 20-річний півзахисник Олександр Назаренко та 16-річний півзахисник Ярмолюк Єгор.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На початку матчу було багато боротьби, але обмаль конструктиву. На 8-й хвилині мав забивати Довбик, але в останній момент його удар заблокували захисники. На 13-й хвилині на удар Щедрого зреагував Сарнавський. Більше за півгодини не було моментів.

На 33-й хвилині чудовий удар у верхній кут вдався Цурікову. З цим пострілом Шуст нічого не зміг вдіяти. 0:1. На 42-й хвилині Балан ударом у дальній кут зрівнює рахунок у матчі. У підсумку, перший тайм завершується результативною нічиєю.

На початку другого тайму гравці Дніпра-1 тиснули на ворота Інгульця, але блискуче грав Богдан Шуст. Помітно, що підопічним Михайленка не вистачає холоднокровності у завершальній стадії атаки. На 66-й хвилині Когут влучив у поперечину, а після кутового Адамюк пробив повз ворота. Перевага дніпрян стає більш відчутною.

На 73-й хвилині у гру увійшов Оскар Мкомола. На 78-й хвилині на полі з’явилися Ярмолюк та Назаренко. На 89-й хвилині небезпечно пробивав Мкомола, але повз ворота.

Інгулець — Дніпро-1  — 1:1

Голи: Балан (42) — Цуріков (33).

Інгулець: Шуст — Запорожець, Козак (Мкомола, 73), Кучеренко, Балан, Щедрий (Бартуловіч, 68), Сітчінава, Ковальов, Лупашко (Шишка, 73), Семенко, Квасний (Синьогуб, 81).

Дніпро-1: Сарнавський — Сафронов, Дубінчак, Логінов, Адамюк, Кравченко, Цуріков (Назаренко, 78), Вакулко (Когут, 46), Тейлор (Чичіков, 89), Хобленко, Довбик (Ярмолюк, 78).

Сумний почин Дебютний гол Кулакова не врятував Маріуполь від розгромної поразки

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.