Десна у другому таймі здобуває вольову перемогу над Зорею

У неділю двома матчами продовжилася програма першого туру Прем’єр-Ліги. У одному із них Десна приймала луганську Зорю. Відзначаємо появу у стартовому складі Десни 20-річного захисника Юхима Коноплю. Гра завершилася перемогою Десни — 3:1

Олександр Рябоконь довірив місце у старті 20-річному захиснику Юхиму Коноплі. У запасі залишився 19-річний півзахисник Михайло Мудрик.

Віктор Скрипник з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У резерві залишилися: 20-річний воротар Дмитро Мацапура, 20-річні півзахисники Піддубний Дмитро та Білоцерковець Володимир, 22-річний нападник Максим Луньов та 21-річний півзахисник Денис Янаков.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Половина першого  тайму пройшла за повільного темпу та без небезпечних нагод. Обидва колективи багато помилялися і крім ударів з далекої відстані нічого й не згадаєш. Ніхто не хотів ризикувати. На 35-й хвилині замість травмованого Абу Ханни у гру увійшов молодий Дмитро Піддубний.  На 43-й хвилині після сольного прориву Кочергіна м’яч опинився у Фаворова і Денис забиває своїй колишній команді. 0:1. У підсумку, небагатий на події перший тайм завершується за мінімальної переваги Зорі.

На початку другого тайму гравці Десни більше стали володіти м’ячем. На 56-й хвилині Назарина збиває Будківського і арбітр призначає одинадцятиметровий. Пенальті реалізовує Олександр Філіппов. 1:1. На 62-й хвилині після навісу Калітвінцева Тамм головою відправляє м’яча у сітку. Блискучі 15 хвилин для Десни.

На 63-й хвилині замість Громова у гру  увійшов Луньов. У Зорі після нічого не виходило в атаці. На 74-й хвилині після прострілу Калітвінцева відзначився Будківський. 3:1 На 79-й хвилині замість Кабаєва у гру увійшов Янаков.

На 87-й хвилині замість Філіппова у гру увійшов Михайло Мудрик. Це перший офіційний матч для Михайла за Десну.

Десна — Зоря — 3:1

Голи: Філіппов (56, пенальті), Тамм (63), Будківський (74) — Фаворов (43).

Десна: Паст — Тамм, Огіря, Домбровський (Єрмаков, 90+3), Філіппов (Мудрик, 87), Калітвінцев (Картушов, 88), Гітченко, Тотовицький (Будківський, 46), Мостовий, Конопля, Імереков.

Зоря: Шевченко — Фаворов, Вернидуб, Абу Ханна (Піддубний, 35), Гречкін (Жуніор Рейс, 79), Назарина, Юрченко (Перович, 80), Кочергін, Хомченовський, Кабаєв (Янаков, 79), Громов (Луньов, 63).

Чемпіонат U-19. Зоря громить останню команду минулого чемпіонату

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.