Максимов: Різник ще може прогресувати у Ворсклі

Головний тренер Ворскли Юрій Максимов розповів про пропозицію Монако щодо транферу 21-річного голкіпера Дмитра Різника. Фахівець залишився обуреним запропонованою сумою

Наставник полтавської Ворскли Юрій Максимов заявив, що клуб не буде задешево продавати своїх гравців, зокрема, голкіпера Дмитра Різника:

— Ті гроші,які нам запропонували, за футболістів — це просто смішно. Монако продає гравців за сім мільйонів, а нам дає за Різника п’ятсот тисяч. Думають, напевно, що тут ринок дешевий.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Якби ми потрапили в Лігу Європи, тоді можливо було б інша думка. Те ж саме, і по іншому нашому воротареві, і по 20-річному Кане… Суми не ті, щоб з ними розставатися. Вони молоді. За ці гроші можна гравця в тридцять років спокійно до Туреччини продати. На цьому ви ж знаєте, хто хоче заробити — агенти. Керівництво гроші платить, а тренери душу вкладають.

Що стосується Різника, то він ще у нас може прогресувати. Якби хоч один пенальті від Динамо взяв, тоді так — можна було б вважати зіркою. А поки він ще нічого не зробив для нас, — зазначив Юрій Максимов в ефірі програми Футбольний формат на Еспрессо ТВ.

Відзначимо, що transfermarkt оцінює Різника всього в 100 тисяч євро.

У минулому сезоні він зіграв 18 матчів, в яких пропустив 21 гол. У шести поєдинках Дмитро зберіг свої ворота в недоторканності. Раніше також повідомлялося, що півмільйона євро за нього пропонує польська Легія.

Лауреат Перед возвращением в Динамо талантливый форвард заслужил звание лучшего футболиста месяца

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.