Близнюк: впевнений, прийде час і молоді фуболісти Миколаєва заграють (відео)

Головний тренер першолігового МФК Миколаїв Ілля Близнюк поділився враженнями від перемоги над Черкащиною (4:0) в останньому турі Першої ліги. Також фахівець відзначив, що для прогресу молодих гравців необхідний час


Головний тренер МФК Миколаїв Ілля Близнюк розповів про останню гру минулого чемпіонату Першої ліги з Черкащиною (4:0), а також наголосив на важливості поєднання досвіду та молодості.

«Хочу подякувати хлопцям за роботу, яку ми провели протягом цього складного періоду, — підсумував сезон Ілля Близнюк. — Всім командам було не легко. Люди навчилися пристосовуватися до нового ритму життя, я б так сказав. У цьому матчі ми попросили футболістів грати в той футбол, який ми їм прищеплюємо. Дали можливість проявити себе молодим футболістам і подивитися на нашу перспективу в майбутньому, на кого ми можемо розраховувати.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Коли вже був комфортний рахунок, ми дозволили собі спокійно випустити молодих футболістів. 18-річний Родіон Гончар трохи хвилювався, коли виходив на поле. Його охопив легкий спортивний мандраж. Я постарався його заспокоїти. Молодих хлопців я вітаю з дебютом. У нас є, над чим подумати. Є командна гра, хороша молодь, але це тільки початок. Є над чим працювати.

Не буває так, щоб молоді футболісти відразу заграли. Прогрес команди — це сплав молодості та досвіду. Для розвитку молоді треба час: комусь півроку, а комусь — кілька років. Це відомо тільки Богу і самому футболістові. Я впевнений, що прийде час і молоді хлопці заграють. Де ще нам дивитися футболістів, якщо не в таких матчах? У товариських зустрічах трохи не той характер. Календарний матч — це завжди особлива відповідальність», — сказав Близнюк в інтерв’ю офіційному сайту Миколаєва.

Підсумки Першої ліги: 19-річний Семотюк найкраще боровся за м’яч, Цвіренко — найчастіше пасував

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.