21-річний захисник поклав початок розгрому Діназом аматорського Любомира

В рамках підготовки до нового сезону друголіговий Діназ провів контрольний поєдинок, у якому був розтрощений представник Київщини Любомир зі Ставище — 6:1

Любомиру наприкінці літа стартувати в аматорському чемпіонаті України. Перевага в класі далася взнаки, і у підсумку професіонали насипали суперникам цілий кошик м’ячів, повідомляє прес-служба Діназу.

В основному складі Діназу вийшли два представники реєстру Золотого Таланту : 21-річні захисники Андрій Волошин та Валентин Корешков. На заміни виходили два хавбеки — 16-річний Захар Добровольський та 18-річний Ярослав Ізотов, а також 21-річний нападник Максим Гида.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У першому таймі діназівці забили всього одного разу. На 13-й хвилині 21-річний крайній захисник Валентин Корешков вдало підключився до чергової атаки своєї команди і спрямував м’яча в ціль — 1:0.

Після перерви у складі господарів відбулося одразу кілька замін і поки хлопці призвичаювалися до колективної гри, ставишенці скористалися цим, зрівнявши рахунок. Та вже за хвилину Олександр Апанчук знову вивів Діназ вперед, з близької відстані після подачі кутового — 2:1. Минуло кілька хвилин і вже Олександр Безпалий першим виявився біля м’яча, котрого над собою відбив голкіпер команди зі Ставищ після пострілу Максима Гиди. Скидка головою точно в сітку і гол в активі Безпалого. І майже одразу Олександр Апанчук зробив дубль. Знову причетним до цього голу став Максим Гида, який зробив передачу на ближню стійку, а форвард легким дотиком переправив снаряд у ближній кут.

Гол головою невисокого Олексія Чернишова після подачі від кутового Вадима Бовтрука остаточно декласував Любомир. А завершальну крапку в матчі поставив президент Діназу Роман Капаністий, незадовго перед тим вийшовши на заміну.

Контрольний матч

Діназ (Вишгород) — Любомир (Ставище) — 6:1

Голи: Корешков (13), Апанчук (52, 57), Безпалий (56), Чернишов (73), Капаністий (88) — Горбаток (50).

Діназ: Крупниченко — Грабчак, Волошин, Ічанський, Корешков, Петренко, гравець на перегляді, Бриженко, гравець на перегляді, Марченко, гравець на перегляді.

На заміну виходили: Крикнін, Ізотов, Добровольський, Помазан, Чернишов, Гида, Безпалий, Апанчук.

Напрокат Энергия арендовала двух молодых игроков Николаева

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.