Луческу завантажив Динамо роботою: сьогодні футболістів нарешті випустять з бази

Гравці київського Динамо під керівництвом Мірчі Луческу важко працюють на базі в Конча-Заспі. У розпорядженні тренерського штабу 32 гравця, серед яких 22-річні Ахмед Алібеков, Богдан Лєднєв та Роман Вантух, 21-річний Сергій Булеца, а також 20-річний Владислав Супряга. Ці футболісти повернулися з оренд

Десятиденна відпустка футболістів Динамо промайнула за мить, і 30 липня команда вже зібралася на своїй базі у Конча-Заспі, де й вестиме підготовку до нового сезону. Після двох втягувальних днів, починаючи із суботи Мірча Луческу дає підопічним по два тренування на день. Сьогодні буде тільки ранкове, а увечері заплановано тренувальний матч-двосторонку.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Цього літа, як відомо, команда  замість виїзду в іншу країну (минулого року була Австрія), проведе збори на клубній базі у Конча-Заспі.

Булеца проти Вантуха. Позаду Вівчаренко й Цитаішвілі. Фото fcdynamo.kiev.ua.

У складі першої команди з’явилася група нових гравців, а саме: повернулися з оренд молоді вихованці клубу, більшість з яких є гравцями молодіжної збірної України. Із Дніпра-1 — 21-річний хавбек Сергій Булеца та 20-річний нападник Владислав Супряга, із Зорі 22-річний Богдан Лєднєв та Олександр Тимчик, із чеського Слована приїхав 22-річний Ахмед Алібеков. Його ровесник захисник Роман Вантух у минулому сезоні пограв в Олімпіку і Олександрії.

Також повернувся з-за кордону вигнанець Жерсон Родрігес, у якого закінчився термін оренди у турецькому Анкарагюджю.

Супряга повернувся, але з усіма не тренується. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Щоправда, на перших заняттях Супряга із Родрігесом займалися окремо від загальної групи: із тренером з фізпідготовки. Інші ж працювали у повну силу, із посмішками, навіть незважаючи на суботню зливу.

Відзначимо, що разом із старожилами основи сумлінно працюють і вчорашні дублери: 20-річний Олександр Сирота, 18-річний Ілля Забарний, а днями до них приєднався і 18-річний Костянтин Вівчаренко. Усі троє, до речі, захисники.

Зліва направо: Забарний, Вівчаренко, Сирота. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Також слід відзначити, що окрім фізичних вправ Мірча Луческу добряче нагружає футболістів теорією.

Цікаво, що всі останні дні футболісти ночували на базі (Луческу там поки що і мешкає), але сьогодні увечері їх відпустять по домівках. Та вже на завтра, по обіді, знову збір і вечірнє тренування, — повідомляє сайт Динамо.

Обрали Соломон — найкращий гравець липня за версією вболівальників Шахтаря

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.