Молодий македонський захисник вже грає за Динамо (відео)

19-річний центральний захисник Маріо Младеновскі може підписати контракт з київським Динамо. Македонець вже навіть встиг зіграти у контрольному матчі за Динамо U-21

У контрольному матчі Динамо U-21 проти молодіжної команди Колоса (3:0) у складі біло-синіх на полі з’явився потенційний новачок — 19-річний македонський захисник Маріо Младеновскі, — повідомляє Sportarena.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Швидше за все, інтереси Младеновскі представляє колишній гравець Динамо, а нині футбольний агент, Горан Попов. Раніше повідомлялося, що головний тренер киян Мірча Луческу і Попов обговорять можливих кандидатів для першої команди біло-синіх, а також обговорять тіснішу співпрацю.

Младеновскі у матчі з Колосом U-21. Фото: Dynamo.kiev.ua.

У сезоні-2019/20 Младеновскі виступав за Вардар. Маріо зіграв у восьми поєдинках чемпіонату Північної Македонії, не відзначившись результативними діями.

У минулому році Младеновскі дебютував за національну збірну Північної Македонії, зігравши в матчі відбору на Євро-2020 проти Австрії (1:2).

На минулому тижні Динамо оголосило про призначення Мірчі Луческу на пост головного тренера команди. 75-річний румун майже повністю сформував свій тренерський штаб в Києві, куди увійшли Огнен Вукоєвич і Олег Гусєв.

Сподобалися Дніпро-1 має намір продовжити оренду Супряги й Булеци

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.