Колос у заключному матчі сезону переміг Маріуполь та зіграє у кваліфікації ЛЄ

У заключному матчі сезону, у фіналі плей-офф Колос мінімально — 1:0 — переміг Маріуполь і завоював путівку до кваліфікації Ліги Європи

У Колоса гру розпочав 21-річний хавбек Євгеній Смирний. У Маріуполя з перших хвилин вийшов 21-річний захисник Віктор Корнієнко.

Команди тривалий час грали без моментів а перший з них виник ближче до середини першого тайму. Ковалівці вибігли у швидку контратаку, яку ударом метрів с 17-ти  прямо по центру воріт завершував Євгеній Смирний. Але він пробив прямо у воротаря, тому шанс було втрачено. За інерцією Колос продовжував тиснути на суперника: захист Маріуполя працював з великим навантаженням. Згодом метрів з 20-ти небезпечно пробив Євгеній Морозко — м’яч просвистів поруч зі стійкою.

На останніх хвилинах тайму той же Морозко мав ще дві нагоди відзначитися, але знову м’ячі після його пострілів летіли повз рамку.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

В дебюті другого тайму Колос продовжував атакувати, а Маріуполь просто відбивався. Після навісу з правого краю головою підрізав м’яча у дев’ятку Олександр Бондаренко, однак Євген Гальчук у карколомному стрибку зумів ліквідувати загрозу.

У середині тайму черговий момент забити втратив Євгеній Морозко. Колос отримав право на небезпечний штрафний в метрах 18-ти від воріт, але удар хавбека ковалівців прийшовся у поперечку.

На 72-й хвилині у Маріуполя на поле вийшов 22-річний нападник Дмитро Топалов, а на 87-ій хвилині з’явився 21-річний півзахисник Максим Чех.

За хвилину до завершення основного часу з близької відстані міг забити Топалов, однак Євген Волинець зумів перевести м’яч на кутовий.

На 5-й хвилині першого овертайму Колос нарешті забив. Володимир Лисенко з лівого краю навісив на дальню штангу, звідки Денис Антюх ударом головою спрямував м’яча в правий від Гальчука кут — 1:0.

На 99-й хвилині у Маріуполя на поле вийшли 20-річний півзахисник Олексій Кащук та 21-річний нападник Андрій Кулаков. Тут же гості створили момент: небезпечно з середньої відстані пробивав Віктор Корнієнко, але і тут голкіпер був на висоті.

На початку заключного овертайму слушну нагоду втратив Денис Костишин, який з декількох метрів пробив вище воріт.

Останні хвилини матчу були вкрай гарячими — команди по черзі намагалися атакувати, але рахунок матчу не змінився. Колос зберіг мінімальну перевагу і вперше у своїй історії зіграє у кваліфікації Ліги Європи.

У резерві у Колоса залишилися 20-річний воротар Євгеній Кучеренко та 22-річний нападник Олег Кожушко.

У Маріуполя свого шансу не дочекалися 22-річний воротар Артем Поспєлов та два півзахисники: 21-річний Микита Петерман та 22-річний Ілля Путря.

Плей-офф

Колос — Маріуполь — 1:0

Гол: Антюх (90+5).

Колос (4-4-1-1): Волинець — Зозуля, Гавриш (Петров, 57), Максименко, Ємець — Антюх, Задоя (Костишин, 100), Оріховський (Мілько, 75), Морозко — Смирний — Бондаренко (Лисенко, 75).

Маріуполь (4-5-1): Гальчук — Чоботенко, Яворський (Сагуткін, 87), Тищенко, Полегенько — Корнієнко — Федорчук (Кащук, 99), Ігнатенко (Чех, 87), Чурко (Топалов, 72), Мишньов — Фомін (Кулаков, 99).

Душевно Новачок ЛАСКа подякував партнерам по Зорі та вболівальникам

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.