Воротар Колоса: якщо надалі даватимуть шанс, гратиму краще й краще

Молодий воротар Колоса Євгеній Кучеренко поділився враженнями від дебюту в Прем’єр-Лізі. Нагадаємо, що у матчі 31-го туру УПЛ з донецьким Шахтарем тренерський штаб ковалівців довірив місце у стартовому складі 20-річному голкіперу. Поєдинок завершився перемогою Шахтаря (2:0)

— Дуже приємно, що тренери мені довірили та дали шанс показати себе. Я старався, щоб показати себе якнайкраще. Але були нюанси, які в мене не виходили. Не звертав на це увагу, хоча міг зіграти і краще. Десь зіграв невпевнено, — зізнався 20-річний воротар Євгеній Кучеренко в інтерв’ю офіційному сайту Колоса. — З приводу першого голу — це моя помилка, тому що у ближній кут пропустив. Це я беру на себе.

Приємно, що зіграв у такому матчі. Тут інший рівень зовсім, інші швидкості, аніж у матчах молодіжних команд. Якщо будуть надалі давати шанс, буду грати краще й краще. Буду додавати.

Фото koloskovalivka.com.

Поразки, як то кажуть, мають робити нас сильнішими. І через такі матчі ми стаємо сильнішими. І ми рухаємося до наступних ігор, незважаючи на поразку від Шахтаря.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Нагадаємо, що після 31-го туру ковалівський клуб з 29 очками посідає шосту позицію. Свою наступну гру підопічні Костишина проведуть 19-го липня проти київського Динамо.

Рекордсмен Молодий воротар Шахтаря вписав своє ім’я в історію клуба



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.