Брата нападника Карпат дискваліфікували у Вірменії. І ще 20 українських футболістів

Перша ліга чемпіонату Вірменії достроково завершена через скандал. Відзначимо, що серед дискваліфікованих опинилися 25 українців, у тому числі і молоді футболісти. Утім, наш тренер єреванського Локомотива Сергій Литовченко (на фото) впевнений у своїх гравцях

Чемпіонат Вірменії серед команд першої ліги достроково завершено через скандал з договірними матчами. Дискваліфіковані 58 осіб, з них 45 отримали довічну заборону на заняття футбольної діяльністю.

Серед покараних футболістів, тренерів і функціонерів виявилося 25 українців, з яких 20 отримали довічну заборону на заняття футбольної діяльністю.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Довічно дискваліфіковані: Ростислав Козар (власник ФК Арагац), Юрій Окул (головний тренер ФК Арагац), 20-річний Євген Коняшин (футболіст ФК Арагац), Ілля Глушицький (футболіст ФК Арагац), Богдан Суходуб (футболіст ФК Торпедо), Єгор Луговий (футболіст ФК Торпедо ), Дмитро Клімаков (футболіст ФК Масис), Олег Гуменюк (футболіст ФК Масис), Сергій Литовченко (головний тренер ФК Локомотив), Євген Захарченко (футболіст ФК Локомотив), Тимофій Шеремета (футболіст ФК Локомотив), Ігор Биковський (футболіст ФК Локомотив), Артем Пилипенко (футболіст ФК Локомотив), Ілля Ходуля (футболіст ФК Локомотив), Сергій Дячук (футболіст ФК Локомотив), 22-річний Дмитро Копитов (футболіст ФК Локомотив), 22-річний Антон Антошин (футболіст ФК Локомотив), 20-річний Ярослав Ясницький (футболіст ФК Локомотив), Анатолій Пісковець (колишній головний тренер ФК Локомотив), Максим Дробний (власник ФК Локомотив).

На 3 роки забанені Микита Філатов (футболіст ФК Арагац) і Михайло Попов (футболіст ФК Масис).

На 1 рік дискваліфіковані 21-річний Мирослав Деда (футболіст ФК Торпедо), Дмитро Михайличенко (футболіст ФК Масис) і Олексій Бондаренко (футболіст ФК Масис), — повідомляє Sportarena.

Дмитро Копитов: вихованець Ворскли й Металурга Д, пограв і за Динамо

Серед дискваліфікованих числяться Ростислав Козар і Єгор Луговий, забанені УАФ довічно за організацію договірних матчів в ПФК Суми.

Головний тренер єреванського Локомотива Сергій Литовченко так прокоментував свою дискваліфікацію за підозрою в договірних матчах: «Нас покарали без суду і слідства. Не було ніякого розслідування. Нас вирішили прибрати, як незручну команду.

На момент припинення чемпіонату ми лідирували. Потім свій матч провели наші переслідувачі, набрали 3 очка і вийшли на першу сходинку за додатковими показниками — і чемпіонат зупинили. Цій команді пообіцяли місце в еліті за підтримку президента федерації футболу Вірменії.

За 2 місяці карантину зібрався Дисциплінарний комітет, який виніс рішення «з об’єктивних причин». Розслідування не було, нікого не викликали, напевно, навіть матчі не дивилися. Кажуть, ми граємо договорняки. Які договорняки, якщо ми все вигравали? Не скажу за інші команди, в своїх хлопцях я впевнений».

Аванси Чижов: у майбутньому Ісенко стане гравцем національної збірної

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков июня в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (20%, 144 голосов)
  • Алексей Кащук (Мариуполь) (19%, 137 голосов)
  • Андрей Лунин (Овьедо Испания) (17%, 119 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (12%, 90 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (9%, 67 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (9%, 63 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (7%, 47 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (5%, 38 голосов)
  • Виктор Корниенко (Мариуполь) (1%, 6 голосов)
  • Максим Таловеров (Ческе Будейовице Чехия) (1%, 6 голосов)
  • Андрей Кравчук (Олимпик) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 390

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.