Дубль молодого Грінвуда допоміг МЮ вчинити розгром Борнмуту

У матчі 34-го туру англійської Прем’єр-Ліги зустрічалися Манчестер Юнайтед та Борнмут. Гра завершилася переконливою перемогою МЮ — 5:2. Дубль у свій актив записав 18-річний нападник Мейсон Грінвуд

Відзначаємо появу у стартовому складі Борнмута: 22-річного голкіпера Аарона Ремсдейла, 21-річного захисника Ллойда Келлі. У складі МЮ з перших хвилин з’явився 18-річний нападник Мейсон Грінвуд.

Господарі домінували і створили перші небезпечні моменти, але забили гол гравці Борнмута. Станіслас завдав не дуже вдалого удару, але м’яч відлетів до нього ж, тоді хавбек прокинув м’яч між ніг капітану манкуніанців Магуайеру і пробив в ближній кут.

Підопічні Сульшера кинулися відіграватися і буквально навалилися на ворота Борнмута. Після атаки правим флангом м’яч потрапив в центр до Фернандеша, який продовжив пас на Грінвуда. Мейсон завдав дуже сильного удару зі зручної позиції і від руки голкіпера м’яч залетів у сітку.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Під час однієї з навал рукою в своїй штрафній площі зіграв Сміт, арбітр призначив пенальті і Рашфорд реалізував його. Ну, а третій м’яч забив Марсьяль. Ентоні змістився з лівого краю в центр, захисники не розібралися, хто за нього відповідає і Ентоні потужно пробив у дальню дев’ятку.

Відразу на початку другого тайму після невдалого пасу назад Байї в своєму штрафному зіграв рукою і арбітр призначив пенальті. З 11-ти метрів Кінг переграв де Хеа — 3:2.

Спокій МанЮнайтед повернув Грінвуд, який  трохи змістився на фланг і класно пробив — Рамсдейл лише розвів руками — 4:2. А потім зі штрафного майстерно пробив Фернандеш, сильно і точно під штангу. У підсумку, гра завершується перемою МЮ.

МЮ — Борнмут 5:2

Голи: Грінвуд (29, 54), Рашфорд (35, пенальті), Марсьяль (45), Фернандеш (59) — Станіслас (16), Кінг (50, пенальті).

Манчестер Юнайтед: де Хеа Лінделеф (Байї, 46), Магуайр, Шоу, Погба, Фернандеш, Грінвуд (Джеймс, 75), Ван-Біссака, Матіч (Фред, 67), Марсьяль (Мата, 81), Рашфорд (Ігало, 81).

Борнмут: Ремсдейл Аке, Сміт (Стейсі, 77), Ріко, Келлі, Лерма, Кук (Вілсон, 67), Станіслас (Біллінг, 66), Кінг, Соланкі (Гослінг, 66), Брукс.

Після 34-го туру у МЮ 55 очок і п’яте місце, у Борнмута 27 очок і 19-та позиція.

Передбачливо Арсенал підписав довготривалу угоду з Букайо Сака

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков июня в категории U-19 (2001 г.р. и моложе)

  • Павел Исенко (Ворскла) (29%, 72 голосов)
  • Анатолий Трубин (Шахтер) (22%, 54 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (11%, 28 голосов)
  • Даниил Кравчук (Ворскла) (10%, 25 голосов)
  • Егор Ярмолюк (Днепр-1) (7%, 17 голосов)
  • Даниэль Джулани (Маккаби ПТ Израиль) (6%, 14 голосов)
  • Юрий Тлумак (Карпаты) (6%, 14 голосов)
  • Денис Слюсар (Карпаты) (4%, 10 голосов)
  • Олег Власов (Ворскла) (2%, 6 голосов)
  • Алексей Сыч (Карпаты) (2%, 5 голосов)
  • Максим Хлань (Карпаты) (1%, 3 голосов)

Всего проголосовало: 121

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.