Молодіжка Ворскли вирвала нічию у матчі зі Львовом

Програма 29-го туру Прем’єр-Ліги відкривалася грою у Тернополі, на міському стадіоні. ПФК Львів у номінально домашньому матчі приймав Ворсклу. Відзначимо, що основа полтавчан у Тернопіль не приїхала, тому Ворскла грала молодіжним складом під керівництвом Віталія Косовського. Гра завершилася результативною нічиєю (2:2), за Ворсклу забивали 20-річний Артем Челядін та 19-річний Данило Кравчук

Георгіій Цецадзе не випустив жодного молодого гравця у складі Львова.

Віталій Косовський довірив місце у старті: 16-річному голкіперу Павлу Ісенку, 20-річному захиснику Максиму Мельничуку, 19-річному Валерію Дубку, 17-річному захиснику Євгену Павлюку, 19-річному півзахиснику Даніїлу Сємілєту, 20-річному нападнику Юрію Козиренку, 20-річному півзахиснику Артему Челядіну, 17-річному півзахиснику Іллі Гаджуку, 20-річному півзахиснику Артему Білому, 17-річному півзахиснику Олегу Власову та 19-річному нападнику Данилу Кравчуку.

У резерві залишилися: 17-річний воротар Кіріл Фесюн, 19-річний нападник Денис Галата, 19-річний півзахисник Радіон Посєвкін, 17-річний півзахисник Данило Бугаєнко, 18-річний півзахисник Артем Кулаковський, 20-річний захисник Богдан Чуєв та 20-річний захисник Тарас Дмитрук.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На перших хвилинах матчу гравці Львома контролювали м’яч, але без ударів. На 7-й хвилині Ворскла виходить вперед. Неймовірний за красою удар з-за меж штрафної вдався капітану команди Артему Челядіну. Перший удар і відразу гол. 0:1. За 20-ть хвилин у підопічних Цецадзе не було жодного моменту. Номінальні господарі володіють м’ячем, але молоді полтавчани організовано захищаються.

На 23-й хвилині за зрив атаки попередження отримав Данило Кравчук. На 24-й хвилині Юрій Козиренко пробив вище воріт. Хороша контратака гостей.

Перша половина зустрічі завершується за мінімальною переваги Ворскли. Перший тайм запам’ятався мінімальною кількістю гольових нагод. Дуже непогано виглядають молоді гравці полтавської команди на фоні такого Львова.

Після перерви замість Білого увійшов у гру Галата Денис. На 48-й хвилині м’яч після удару Бопесу пролетів повз ворота. Напевно найкращий момент на даний момент для львів’ян. На початку тайму характер гри не змінився. Зиску від володіння м’ячем Львів поки що не має. На 55-й хвилині гравці Львова зрівнюють рахунок. Павлюк обрізався і Яковеллі перекинув Ісенка. 1:1.

На 62-й хвилині повз ворота з вигідної позиції пробив Челядін. Гольова нагода для гостей. На 62-й хвилині попередження отримав Мельничук. На 66-й хвилині Ренан не реалізовує вихід один на один. Бразилець пробив вище воріт. На 73-й хвилині у гру увійшов Тарас Дмитрук. На 74-й хвилині Дубко отримав попередження.

На 75-й хвилині львів’яни забивають вдруге. Сергій Борзенко після стандарту поцілив у порожні ворота. Жахливо зіграли захисники Ворскли. На 80-й хвилині з декількох метрів Козиренко не влучив у ворота. На 84-й хвилині Татарков влучив у поперечину. На 89-й хвилині Ворскла зрівнює рахунок: після розіграшу кутового забив Данило Кравчук. 2:2.

На 90+3 хвилині Бугаєнко не реалізовує вихід один на один. Це просто неймовірно. У підсумку, гра завершується результативною нічиєю. Дуже хороша гра у виконанні молодих хлопців Косовського.
Після даного туру у Ворскли 28 очок і дев’яте місце, а у Львова 24 очок і 11-те місце.

Львів — Ворскла 2:2

Голи: Яковеллі (55), Борзенко (75) — Челядін (7), Кравчук (89).

Львів: Сарнавський — Борзенко, Кравчук (Гончар, 69), Братков, Татарков, Сабіно, Богунов, Алваро (Ренан, 56), Яковеллі, Бопесу (Клименчук, 69), Шина (Приймак, 77).

Ворскла: Ісенко — Мельничук, Дубко, Павлюк, Семілєт (Посєвкін, 90+3), Козиренко (Бугаєнко, 83), Челядін, Гаджук (Кулаковський, 90+2), Білий (Галата, 46), Власов (Дмитрук, 73), Кравчук.

З поверненням! Молодий захисник Шахтаря розпочав індивідуальні тренування

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков июня в категории U-19 (2001 г.р. и моложе)

  • Павел Исенко (Ворскла) (29%, 72 голосов)
  • Анатолий Трубин (Шахтер) (22%, 54 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (11%, 28 голосов)
  • Даниил Кравчук (Ворскла) (10%, 25 голосов)
  • Егор Ярмолюк (Днепр-1) (7%, 17 голосов)
  • Даниэль Джулани (Маккаби ПТ Израиль) (6%, 14 голосов)
  • Юрий Тлумак (Карпаты) (6%, 14 голосов)
  • Денис Слюсар (Карпаты) (4%, 10 голосов)
  • Олег Власов (Ворскла) (2%, 6 голосов)
  • Алексей Сыч (Карпаты) (2%, 5 голосов)
  • Максим Хлань (Карпаты) (1%, 3 голосов)

Всего проголосовало: 121

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.