Аутсайдер Першої ліги підсилився молодим хавбеком

Першолігова Черкащина підписала контракт з 20-річним півзахисником Артемом Тищенком. У першій частині сезону футболіст був заявлений за краматорський Авангард-2

Молодий півзахисник Артем Тищенко у першій частині поточного сезону був заявлений за краматорський Авангард-2, а раніше виступав за донецький Олімпік. У складі Олімпіка провів всього одну гру, а за Авангард-2 зіграв десять матчів, у яких забив два м’ячі.

 Черкащина посилилася чотирма гравцями. Клуб поповнили Віктор Георгієв, Владислав Кабанюк, Костянтин Яцик і 20-річний Артем Тищенко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

23-річний півзахисник Георгієв першу частину сезону провів у складі Балкан (11 матчів). Раніше вінгер виступав за одеські Реал Фарму і Жемчужину.

27-річний Кабанюк в своїй кар’єрі встиг пограти за цілу низку київських аматорських клубів, польські Спартакус і Партизан, Арсенал-Київ, Авангард, Суми і Балкани. Останнім клубом форварда був друголіговий Калуш (сім матчів).

23-річний хавбек Яцик є вихованцем київського футболу. Раніше гравець виступав за дубль Оболоні-Бровар і Олександрії, Полтаву, Кремень і Чайку, повідомляє Sportarena.

Черкащина — головний аутсайдер чемпіонату Першої ліги. Команда посідає останнє місце в таблиці і не перемагає в турнірі з серпня минулого року.

Династія Балкани підписали контракт із сином відомого голкіпера

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.