Чорноморець з голом динамівця Янакова розбив лідера Першої ліги (відео)

У матчі 20-го туру Першої ліги Чорноморець приймав Волинь. Гра завершилася несподіваною розгромною перемогою підопічних Сергія Ковальця — 5:2. Відзначимо, що за Чорноморець забивав 21-річний півзахисник Деніс Янаков, а за Волинь — 20-річний захисник Олександр Климець

Сергій Ковалець довірив місце у старті: 20-річному півзахиснику Петру Долгову, 20-річному нападнику Вячеславу Велєву, 22-річному півзахиснику Владиславу Хамелюку та 17-річному півзахиснику Максиму Брагару. У другому таймі вийшли: 21-річний півзахисник Деніс Янаков, орендований у Динамо, та 21-річний нападник Андрій Штогрін.

Андрій Тлумак з перших хвилин випустив 18-річного півзахисника Олександра Мартинюка. У другому таймі у гру увійшов 20-річний захисник Олександр Климець.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Повести в рахунку вдалося Волині, яка скористалася негараздами «моряків» у захисті. Волошинович увірвався у штрафний і пробив у дальній кут — 0:1. Лише під кінець тайму Авагімян дальнім ударом зрівняв рахунок.

А в дебюті другого тайму гості залишилися у меншості: Цюпа притримав Лиховидька при виході один в один — друга жовта і пенальті. Одинадцятиметровий впевнено виконав Клименко — 2:1. В середині другого тайму Чорноморець забив ще раз: Янаков замкнув передачу від Брагару — 3:1.

Деніс Янаков (№17) приймає вітання. Фото chernomorets.odessa.ua.

Під кінець зустрічі Волинь ненадовго повернула інтригу: передачею Кожанова в штрафний майданчик скористався Климець — 3:2. На останніх хвилинах Яловенко, який вийшов на заміну, повною мірою використав проблеми в обороні Волині, встигнувши оформити дубль — 5:2.

Перша ліга. 20 тур

Чорноморець — Волинь — 5:2

Голи: Авагімян (44), Клименко (48, пенальті), Янаков (73), Яловенко (85, 90 + 1) — Волишинович (18), Климець (86).

Вилучення: Цюпа (47).

Чорноморець: Паламарчук — Лиховидько, Микицей, Долгов (Зубейко, 46), Слінкін, Велєв, Клименко, Хамелюк, Авагімян (Янаков, 57), Брагару (Яловенко, 80), Сікорський (Шторгін, 72).

Волинь: Літовченко — Михалик, Сімінін, Приндета, Цюпа, Мартинюк, Курко (Климець, 72), Чачуа, Хагназарі, Волишинович (Норенков, 62), Кожанов.

Таким чином, після 20-ти турів у Чорноморця 25 залікових пунктів, команда посідає десяте місце. В активі Волині 38 залікових пунктів і команда на п’ятому місці, втративши нагоду очолити турнірну таблицю.

Долучився Миколаїв з голом молодого Черепущака розгромив Прикарпаття

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.