Миколаїв з голом молодого Черепущака розгромив Прикарпаття

У матчі 20-го туру Першої ліги Миколаїв приймав Прикарпаття. Гра завершилася розгромною перемогою господарів — 5:1. Відзначаємо забитий м’яч у виконанні 21-річного нападника Юрія Черепущака

Відзначаємо появу у стартовому складі Миколаєва 19-річного захисника Богдана Пороха. У другому таймі у гру увійшли: 18-річний півзахисник Сергій Біневський та 21-річний нападник Юрій Черепущак.

У складі Прикарпаття з перших хвилин на полі з’явився 20-річний півзахисник Назарій Воробчак. На заміну виходили 21-річні захисники Василь Геник та Володимир Радульський.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Господарі активно розпочали гру і на 21-й хвилині відкрили рахунок. Куксенко зі штрафного віддав на Ковальова і Андрій з кута воротарського пробив у дальній кут. 1:0. На 31-й хвилині Бойко збив Войцеховського і залишив свою команду у меншості.

На 35-й хвилині миколаївці подвоїли свою перевагу. Знову ж таки Куксенко розіграв стандарт, віддав на Ковальова, той підключив Кравченка. З першим ударом Сергія впорався голкіпер, проте сам же Кравченко встиг на добивання. 2:0. Ще до перерви рахунок став розгромним. Яворський віддав на Войцеховського і Владислав розстріляв ворота Піцана. На 42-й хвилині гості дещо скоротили відставання у рахунку. Дитко прямим ударом зі штрафного відправив м’яча у сітку. 3:1.

На 81 хвилині за грубу гру арбітр вилучив Кузьмина. До завершення матчу підопічні Близнюка забили ще двічі. Спочатку Кушніренко реалізував пенальті, а на 90+2 хвилині Черепущак встановив остаточний рахунок.

За мить Юрій Черепущак (№21) поставить крапку. Фото mfc.mk.ua.

Відзначимо, що для Черепущака це була перша поява в офіційних матчах за основну команду Миколаєва. У сезоні 2016/17 років Юрій зіграв 14 матчів за Скалу (Стрий).

https://youtu.be/RxaacrOeOLk

Миколаїв — Прикарпаття (Івано-Франківськ) — 5:1

Голи: Ковальов (22), Кравченко (32), Войцеховський (36), Кушніренко (60, пенальті), Черепущак (90 + 4) — Дитко (43).

Вилучення: Бойко (31), Кузьмин (81).

Миколаїв: Шеліхов — Ульянов, Кушніренко, Порох, Охрончук (Росляков, 46), Куксенко, Вітенчук (Біневський, 78), Кравченко, Ковальов (Паламар, 67), Войцеховський (Зарічнюк, 83), Яворський (Черепущак, 71).

Прикарпаття: Піцан — Бойко, Бочкур, Пастух, Воробчак (Радульський, 41), Дербах (Геник, 52), Семотюк, Лаврук (Януш, 61), Кузьмін, Барчук (Цюцюра, 49), Дитко.

Династія Балкани підписали контракт із сином відомого голкіпера

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.