Волинь підписала молодого хавбека, що починав кар’єру у чемпіонаті Словаччини

21-річний Валерій Сад приєднався до першолігової Волині. Першу частину нинішнього сезону півзахисник провів у рівненському Вересі. Відзначимо, що “хрестоносці” також посилилися досвідченими Норенковим та Літовченком

Волинь готується до відновлення чемпіонату України в Першій лізі, а разом з тим продовжує кадрове підсилення команди. Так, новими гравцями луцького клкбу стали три футболісти — Сергій Літовченко, Денис Норенков та Валерій Сад (на фото), — повідомляє пресслужба Волині.

Валерій Сад — молодий півзахисник, вихованець стрийської Скали. Професіональну кар’єру розпочав у Словаччині, після чого пограв за Скалу та рівненський Верес, де провів першу частину нинішнього сезону.

За друголіговий колектив Сад у цьому сезоні зіграв 17-ть матчів, у яких отримав одну жовту картку.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Сергій Літовченко — голкіпер, який уже виступав за Волинь в період з 2011 по 2014 роки з невеликим заїздом у Нафтовик. Досвідчений 32-річний голкіпер після Волині пограв за харківський Геліос, донецький Олімпік, одеський Чорноморець, азербайджанський Кяпаз, а також грузинські Зугдіді та Динамо з Тбілісі (якраз столичний грузинський клуб і був останнім на даний момент у кар’єрі Сергія).

Денис Норенков — вихованець одеського Чорноморця з відчутним періодом виступів у юнацькій та молодіжній системі київського Динамо. 23-річний півзахисник також пограв за харківський Геліос та одеську Жемчужину, а півтора останні сезони грав за рідний Чорноморець.

Це прощання Чемпіон України більше не гратиме за київський клуб

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.